Fräckis: 4-åring ser mamma göra det förbjudna genom nyckelhålet – reaktionen är helt klockren

Fräckis: 4-åring ser mamma göra det förbjudna genom nyckelhålet – reaktionen är helt klockren

Barn är ju helt underbara – det kan vi nog alla vara överens om.

Under ungars uppväxt försöker sig de flesta förstå sig på vuxenlivet. Även om det inte alltid går så leder det många gånger till charmiga och roliga situationer.

Alla som har barn har nog upplevt det här och förstår vad jag menar. Man får försöka njuta av de där mysiga stunderna, för snart står sönerna och döttrarna där med egen familj, villa och jobb.

Då är de nästan mer vuxna än en annan…

 

 

 

Den här fräckisen hittade jag på nätet tidigare i veckan. Jag fick mig då ett riktigt gott skratt, men testade den på 3 kollegor för att försäkra mig om att det inte bara var jag som hade knepig humor, men alla de andra garvade som tusan, så då kände jag att jag måste få dela denna med er!

Historien är av det lite fräckare slaget, men det tror jag nog ni kan hantera! Mycket nöje!

Det var då 6-årige Per och lillebror Jim på 4 år som kom hem samtidigt från skolan.

De kunde inte hitta sina föräldrar någonstans, men märkte snart att dörren till de vuxnas sovrum var stängd – och det var den mycket sällan så här mitt på dagen.

Per går fram och ställer sig vid nyckelhålet och blir direkt helt mållös, men Jim knuffar snart undan sin storebror och märker då att det är minst sagt avancerade grejer som pågår där inne.

Båda sönerna har lite svårt att förstå vad föräldrarna, som kör på för fulla muggar (det är helt klart barnförbjudet), sysslar med – men efter en lite stund vänder sig Jim lite fundersamt om till sin storebror och utbrister:

– Det här går åt helskotta för mamma. Undrar vad pappa tänker göra nu? När jag sög på tummen skickade de ju mig till barnpsykologen…