Fräckis: 81-åringen kräver spermatest hos läkaren – 3 dagar senare får doktorn sitt livs största chock

.

Om det är något som alltid får mig på gott humör, så är det en rolig historia!

I alla fall fräckisar har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det började med att min farfar drog sådana skämt för mig när jag var tonåring, men på senare år har jag själv börjat uppskatta att få mina vänner att skratta genom roliga historier.

Därför tänkte jag nu bjuda på en av mina absoluta favoriter! Jag hörde den första gången någon gång på 80-talet och det är en riktig klassiker, men det är samtidigt en fräckis som aldrig blir för gammal!

Håll tillgodo!

Gubben vill göra spermaprov

En 81-årig man gick till läkaren på den lokala vårdcentralen och gav doktorn en smärre chock när han begärde ett spermatest. Läkaren fann sig dock snabbt i situationen, gav den gamle mannen en liten burk och sa:

– Ta den här och kom tillbaka om 3 dagar med ett spermaprov.

Spermaprov
Bild: Shutterstock

På torsdagen kom gubben på återbesök och överräckte burken till doktorn. Den var dock lika ren och tom som senast. Läkaren undrade då lite försiktigt vad som hade hänt.

Den gamle mannen suckade och sa besviket:

– Jo, det är så här – först försökte jag med högra handen, inget hände. Sedan försökte jag med vänstra handen, fortfarande så hände inget. Då ropade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande så hände inget, berättade 81-åringen och fortsatte:

– Min hustru försökte då med munnen. Först med tänderna i, sedan utan tänder – fortfarande så hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne Ulla. Hon försökte också. Först med båda händerna, sedan i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.

Läkaren var nu mer chockad än någonsin tidigare under sitt yrkesliv.

– Du … du kan inte mena … att … att bad ni verkligen … er granne om hjälp?

– Jodå, svarade den gamle mannen. Men hur vi än försökte så fick vi inte av locket på den jäkla burken!

Hjälp nu till att sprida skrattet vidare genom att trycka på Dela-knappen! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!