Fräckis: 91-åring gifter sig med ung utviksmodell

Genom åren har vi flera gånger fått se äldre, förmögna män som gifter sig med betydligt yngre kvinnor.

Hur man än vrider och vänder på det så är det svårt att tro att hon endast gör det för kärlek. Ett glamoröst liv och rikedom ligger liksom i potten – och många gånger är det svårt att tro att det inte alls spelar in.

Jag respekterar alla människors fria vilja och jag säger absolut inte att det är något fel med det som beskrivits här tidigare – men par som Anna Nicole Smith och hennes oljemiljardär eller Hugh Hefner och hans yngre partners får ju uppmärksamhet av en anledning. Det väcker känslor och åsikter hos folk.

Vad gäller paret i den här fiktiva, roliga historien så skilde det mycket i både ålder och förmögenhet. Dagen efter bröllopet skulle dock bruden inse sitt horribla misstag.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet, det tycker jag man kosta på sig i och med att den här fräckisen är påhittad. Känsliga läsare kanske inte håller med, men de flesta av er tror jag kommer att gilla den här godingen!

En 91-årig man blir tillsammans med en 21-årig utviksmodell. Gubben säger sig besitta enorma rikedomar och verkar leva ett flådigt liv. Båda är traditionella av sig och de trivs så väl tillsammans att de vill vänta till efter deras planerade bröllop innan de har sex.

Gammal man med ung kvinna
Paret på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra. Källa: Identify Magazine.

Bara några veckor efter att de träffats för första gången sker så vigseln. Till bröllopsnatten checkar de in på ett hotell i centrala Stockholm och det oväntade paret får flera ögonbryn att höjas när de spatserar in tillsammans.

Håret står åt alla håll

Morgonen därpå kommer 91-åringen in i hotellmatsalen. Han nynnar på en trudelutt och verkar vara på ett strålande humör. Med en glad och trevlig ton beställer han, med ett stort leende, det han vill ha till frukost.

En kvar senare stapplar utviksmodellen in på rangliga ben. Hon har stora påsar under ögonen och håret står åt precis alla håll. Hon ser så bedrövlig ut att en servitris rusar fram till henne.

– Herregud! Vad har hänt? Du är en ung brud med en gammal man, men det ser ut som att du varit i slagsmål med 5 vildhundar!

– Den jäkeln lurade mig, suckar kvinnan och pekar mot sin make. Han sa att han hade sparat i 70 år. Jag trodde att han pratade om pengar…

Var inte blyg, DELA nu vidare om du fick dig ett skratt!