Fräckis: Alla män viskar 4 ord till bonden på begravningen – prästen svimmar när han hör varför

Det är få saker som få mig på så himla bra humör som en riktigt rolig historia!

Den här fräckisen stötte jag på tidigare i dag och jag kände direkt att jag måste få dela den med er. Jag testade den först på grannarna när vi drack förmiddagskaffe ute på gräsmattan och de låg dubbelvikta av skratt när jag kom till slutklämmen!

Vissa kanske tycker att skämtet är lite magstarkt, men det håller jag inte med om. Historien är ju fiktiv och då tycker i alla fall jag att man kan skoja om det allra mesta. Att man kan ha en annan åsikt – det respekterar jag också, så klart!

Nåväl, jag skrattade i alla fall gott åt den här fräckisen! Hoppas att även du ska göra det!

Bonden var ute och plogade när hans hustru kom ut med lunch till honom. Han ledde mulåsnan till skuggan intill ett träd och satte sig ner på en stubbe för att äta. Men innan gubben ens hunnit ta sin första tugga hade frun börjat gnälla på honom igen.

Hon klagade på allt mellan himmel och jord och verkade knappt ta paus ens för att hämta luft.

Då slog plötsligt mulåsna bakut och träffade frun med båda bakbenen rätt i huvudet. Hon avled omedelbart.

Skakade på huvudet

På begravningen 3 dagar senare noterade prästen något märkligt. När de kvinnliga besökarna kom fram för att beklaga sorgen till den gamle bonden så lyssnade han i en minut och nickade sedan instämmande.

Bild: Flickr

Men när de manliga besökarna kom fram så lyssnade han i en minut och skakade sedan bestämt på huvudet.

Prästen tyckte att det hela var så märkligt att han bestämde sig för att senare fråga bonden vad det var som det handlade om. Så efter kyrkkaffet bad prästen bonden att komma in till hans kontor och han frågade honom rakt ut varför han hade skakat på huvudet åt männen, men nickat åt kvinnorna.

– Jo, du förstår, sa bonden. När kvinnorna kom fram så sa alla att min fru såg så vacker ut i kistan, eller att hon hade en fin klänning på sig. Så jag nickade då instämmande.

– Och männen då? frågade prästen.

– De ville veta om mulåsnan var till salu…

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt, så kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!