Fräckis (fiktiv): 3 busiga nunnor gör det förbjudna med nakna prästen

Det sägs ofta att ett gott skratt förlänger livet. Det må vara en klyscha, men jag tror samtidigt att det ligger något bakom det populära talesättet. Man trivs i alla fall bättre i en tillvaro som bjuder på humor och leenden.

Det måste ju dessutom gagna hälsan att vara glad i stället för att gå runt och sura.

Nu när höstmörkret så sakteliga tränger sig på kan dock en del ha lite längre till skrattet än vanligt. En lösning på det kan vara att dagligen bjuda sig själv på en rolig historia. Själv föredrar jag fräckisar – ni vet sådana där lite mer barnförbjudna varianter.

Därför tänkte jag nu förgylla er dag med just en sådan! Jag höjer ett varningens finger för att slutet inte är något för finkänsliga, men många av er tror jag kommer få er ett riktigt gott skratt.

Prästen och nunnorna

Två präster går mot omklädningsrummet efter en lång arbetsdag på klostret. Precis när de fått av sig alla kläder och ska in i duschen så inser de att ingen har med sig någon tvål.

Bild: Pixabay

Den ena prästen minns då att det faktiskt finns lite hygienartiklar inne på hans arbetsrum och beger sig därför, spritt språngande naken, bort till sitt kontor. Väl där plockar han på sig två tvålar och skyndar sig tillbaka mot omklädningsrummet.

Mitt i korridoren ser prästen dock att tre nunnor kommer gåendes i hans riktning. Utan någonstans att fly fryser han omgående till is. Han har ingen aning vart han ska ta vägen.

Det enda prästen kan göra är att ställa sig naken mot väggen likt en staty.

Nunnorna stannar sedan till vid prästen och häpnar då över hur verklighetstrogen ”statyn” är. Den ena nunnan sträcker då försiktigt fram handen och drar till i prästens snopp.

Tror det är en tvålautomat

I ren chock tappar han då taget om ena tvålen.

– Men titta, utbrister den andra nunnan. Det är ju en tvålautomat!

För att testa om det verkligen stämmer drar även hon i prästens penis – och mycket riktigt, så tappar han även den andra tvålen.

Nu vill givetvis även den tredje nunnan ha sig en tvål, så hon börjar också dra i prästens snorre – men eftersom han bara hade två stycken tvålar så drar nunnan två, tre, fyra och fem gånger. I sin iver fortsätter hon att rycka frenetiskt.

Till slut utbrister nunnan förvånat:

– Titta flickor, flytande handtvål!

Slutet fick mig att sätta kaffet i halsen, men jag trycker givetvis på dela-knappen för att bjuda mina vänner på ett gott skratt i dag! Gör gärna samma sak – delad glädje är ju dubbel glädje!