Fräckis (fiktiv): Efter 60 år som gifta ligger det gamla paret i soffan och myser, då känner frun makens hand på låret

Är det något som alltid piggar upp en, oavsett hur grått väder det är ute, så är det en rolig historia.

En rolig historia kan tyckas vara barnslig att skratta åt, men anledningen till att de fortfarande är så himla populära är ju för att de faktiskt är roliga.

Historien här nedan är av det lite fräckare, men det gör bara historien ännu roligare. Håll till godo!

Det gamla paret Gösta och Agda hade varit gifta i över 60 år. De älskade varandra mer än någonsin men åldern började, föga förvånande, att ta ut sin rätt.

Det var helt enkelt inte lika hett mellan lakanen längre. Tills en dag…

Smekte över halsen

En kväll låg paret i sängen och kollade på tv, precis som alla andra kvällar. Men helt plötsligt kände Agda hur makens hand började smeka henne på ett sätt hon inte känt på många år.

Gösta rörde vid hennes hals, gled längre och längre ned. Han fortsatte att smeka hennes nacke och snuddade med sin hand över bröstet, vidare ner, stannade vid den nedre delen av magen.

Han fortsatte och handen gled upp på insidan av hennes överarm, fortsatte längs hennes sida, rörde vid sidan av hennes bröst igen och ytterligare längs hennes vänstra sida.

”Åh, älskling!”

Handen fortsatte sedan upp mot hennes inre lår, och stannade vid den översta delen benen. Proceduren upprepades, men denna gång på hennes högra sida.

Men plötsligt slutade Gösta, rullade över på sidan och började titta på tv igen, som om ingenting hade hänt. Men Agda var minst sagt upprymd över makens närmanden och försökte spinna vidare på det:

– Åh, älskling! Det där var underbart, varför slutade du?

Gösta vred på huvudet över axeln, tittade på sin fru och svarade:

– Jag hittade fjärrkontrollen…

Det blir inte alltid som man tänkt sig! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta i dag – det kommer de garanterat att uppskatta!