Fräckis: Frun blir rasande när Rune gör det förbjudna i sängen – hans syrliga svar får tanten att svimma

Det sägs ofta att ett gott skratt förlänger livet. Det må vara en klyscha, men jag tror samtidigt att det ligger något bakom det populära talesättet. Man trivs i alla fall bättre i en tillvaro som bjuder på humor och leenden.

Det måste ju dessutom gagna hälsan att vara glad i stället för att gå runt och sura.

Nu när höstmörkret så sakteliga tränger sig på kan dock en del ha lite längre till skrattet än vanligt. En lösning på det kan vara att dagligen bjuda sig själv på en rolig historia. Själv föredrar jag fräckisar – ni vet sådana där lite mer barnförbjudna varianter.

Därför tänkte jag nu förgylla er dag med just en sådan! Jag höjer ett varningens finger för att slutet inte är något för finkänsliga, men många av er tror jag kommer få er ett riktigt gott skratt.

Det var ett strävsamt par som hade varit gifta i mer än 30 år. Varje gång de skulle älska så insisterade mannen Ragnar på att de skulle göra det med lampan släckt.

Mitt i akten

Men efter mer än 30 år som gifta tyckte kvinnan en dag att det var ett löjligt krav. Hon funderade på hur hon skulle få sin man att sluta med denna vana.

Så en natt, när de var mitt uppe i en romantisk och härlig akt, tände hon ljuset.

Hon tittade ner och såg att hennes man höll i en batteridriven vibrator, som var både mjukare och större än en riktig snopp!

Makens syrliga svar

Frun gick i taket av ilska.

– DIN IMPOTENTA IDIOT! skrek hon argt åt Ragnar. Varför har du ljugit för mig under alla dessa år?! Nu är det bäst att du förklarar dig!

Ragnar tittade frun rakt i ögonen och svarade helt lugnt:

– Jag förklarar leksaken, du förklarar barnen!

Tryck nu på DELA-knappen!