Fräckis: Frun väcks av hemskt skrik mitt i natten – anledningen gör henne rosenrasande

Det här med roliga historier har följt med sedan barnsben. Man visste att det var skrattläge när ens pappa, farbror eller morbror drog till med en fräckis, som de också kallas.

Det var oftast lite barnförbjudna fräckisar man fick höra vilket ju bara gjorde att man skrattade ännu högre. Nu för tiden sitter man i fikarummet och drar samma historier för sina kollegor, och så lär det fortgå.

Ta fräckisen här nedanför till exempel – mycket nöje!

Det börjar så sakteliga röra sig mot morgontimmarna när paret Björkman ligger och sover djupt på övervåningen i sin fina villa. Plötsligt avbryts den stillsamma tystnaden av att hustrun vaknar till av ett hemskt skrik.

”Hemsk mardröm”

Sekunden senare vaknar då hennes make av ett liknande, smärtsamt skrik.

– Åh älskling, säger mannen och vänder sig om mot frun. Jag hade en så fruktansvärd mardröm! Jag drömde om att jag höll på att falla ner från en skyhög avsats, men i sista stunden fick jag tag i en liten grästuva som jag kunde hålla mig fast vid och räddas.

Herr Björkman fortsätter:

– Käre Gud… Skönt ändå att det gick så bra, pustar han och märker samtidigt – till sin förvåning – att han har ena handen långt innanför hustruns täcke.

Fruns svar

Hon tittar avmätt på sin make och svarar lugnt:

– Jaha, men nu när du nu räddat livet på dig själv så kan du ju ta och släppa tag om grästuvan också, för det börjar faktiskt göra jävligt ont!

Snacka om barnförbjudet slut!

Tryck nu på DELA-knappen!