Fräckis: Fyllot betalar 2 000 kr för vild stund med glädjeflicka

Fräckis: Fyllot betalar 2 000 kr för vild stund med glädjeflicka

Ibland kan en riktigt bra fräckis få en dag att gå från kass till suverän! Det som behövs är ett riktigt gott skratt – och sedan har de ledsna mungiporna plötsligt börjat förvandlas till ett leende.

Den här roliga historien hittade jag på nätet i tidigare i veckan och jag kände då att jag måste få dela med mig av den till dig. Hoppas att även du ska uppskatta den!

Glöm inte heller att delad glädje är dubbel glädje, så sprida gärna fräckisen vidare till dina vänner som också har klockren humor!

Den var en ordentligt överförfriskad man som kom in på ett hotell. Han hade rejäla problem att ta sig in genom svängdörren, vilket inneburit att han näst intill åstadkommit ett mirakel när han väl tagit de sista stegen fram till receptionen.

Mannen blev direkt förpassad mot utgången igen, men protesterade högljutt.

– Jag ska inte ha något mer att dricka. Snälla! Jag har läst på ortens hemsida att det finns en ”karltokig” tjej här i samhället och hon har visst varit här med en stockholmare – och nu vill jag vara tillsammans med henne här en natt. Jag betalar 2 000 kronor för det.

Bild: iStock

Hotellägaren kunde direkt avgöra att herren inte kunde prestera något den här natten – och dessutom var ju gästen otroligt yr i mössan – så han sa vänligt till mannen:

– Om du väntar här så ska jag fixa till detta. Bara du ger mig pengarna.

Sagt och gjort. Hotellägaren fick 2 000 kr, sprang upp på ett rum och blåste upp en ”uppblåsbar Barbara”, bäddade ner henne – och sprang sedan ned till gästen och sa:

– Hon finns redan på rum 31 och önskar dig välkommen. Jag fixar till en frukost till dig i morgon! Ha det nu så bra!

Bara 5 timmar senare, redan vid 7-tiden morgonen därpå, kom gästen ner.

Hotellägaren frågade lite lurigt:

– Nå. Hur gick det?

Totalt åt helvete, svarade mannen. Jag bet henne försiktigt på bröstvårtan och då la hon av en rejäl brakskit och bara försvann rakt ut i tomma intet…

Jag tyckte i alla fall att den här fräckisen var rätt rolig! Om du håller med får du gärna trycka på DELA-knappen så kan vi hjälpas åt att sprida skratt till nära och kära i dag!