Fräckis: Hans går till glädjeflicka och fixar gratis ligg – oväntade anledningen får mig att skratta högt

Ett gott skratt förlänger livet, brukar man ju säga – och jag tror tamejtusan att det ligger något i det. Flera studier har visat på att människor som är lyckliga och har mycket glädje i sin vardag blir äldre, så det är ju ett kvitto om något på att det finns en poäng med den där gamla klyschan.

Oavsett så finns det ju inte heller något härligare än att skratta – och därför har jag som regel för mig själv att läsa minst en rolig historia om dagen. Helst ska det vara lite fräckare varianter – de är mina favoriter. Så känsliga läsare varnas!

Den här (nedan) fiktiva berättelsen hörde jag första gången för en herrans massa år sedan, men då i en lite annan tappning – men jag måste medge att den här var ännu vassare. Jag fick mig i alla fall ett riktigt gott skratt och hoppas att du ska få det, du med!

Den tyske tennislegendaren Boris Becker kommer ha en roll i den här roliga historien. Bild: Pinterest.

Det här ägde rum på 1980-talet. Det var då den rödhåriga, oanständiga glädjeflickan som hade tatuerat Michail Gorbatjov på insidan av ena låret och Ronald Reagan på den andra sidan.

Om kunden kände igen någon av världsledarna så skulle han få ligget gratis, hade hon bestämt. Det kunde ju bli ett bra sätt för att locka torskar på.

Den första hon träffade på var en ryss vid namn Oleg – och hon frågade:

– Känner du igen någon av dessa?

– Ja, svarade han. Den där måste vara Gorbatjov!

Det var rätt och han fick ett nummer helt gratis.

Träffar tysk man

Näste karl hon stötte på var en amerikan vid namn Mike – och hon frågade:

– Känner du igen någon av dessa?

– Ja, svarade amerikanen. Den där måste vara Reagan!

Det var också rätt och han fick ett ligg helt gratis.

Den hon stötte på därefter var en tysk vid namn Hans – och glädjeflickan slängde upp sig som vanligt och frågade:

– Känner du igen någon av dessa?

– De på sidorna känner jag inte igen, svarade tysken. Men den rödhårige med stora läppar i mitten – det måste vara Boris Becker!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du skrattade! Då kan du dessutom passa på att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!