Fräckis: Janne hittar vännens fru naken i duschen – sliter bort handduken och gör det förbjudna

Något som alltid, varenda gång, får mig på bra humör är en rolig historia. Givetvis ska den så klart vara bra, men jag är nog ganska så lättroad. Det tycker jag dock är rätt skönt, hellre det än att aldrig skratta alls.

Framför allt fräckisar tycker jag om. Ni vet när det skämtas om lite förbjudna grejer, eller om det handlar om lite snuskigare humor. Jag antar att det där är något som jag aldrig riktigt kommer att släppa.

Men livet är kort, så varför skämmas eller bry sig om vad andra tycker? Ett gott skratt förlänger livet, så jag tänker ha så roligt jag kan under tiden på jorden!

Den här roliga historien (nedan) tycker jag är helt underbar! Här kan vi verkligen snacka om att vara lösningsorienterad!

Eva och Lars var ett medelålders par som kommit underfund med att deras äktenskap blivit en aning slentrianmässigt. Det mesta gick helt enkelt på rutin.

Så Eva beslöt sig för att göra något åt sin sladdriga kropp och började med spinning, aerobics och gympa – och blev så slank och vig att Lars fick en riktig nytändning i kärlekslivet.

Maken ville återgälda det hela så han skickade frun på 1 veckas semester till Mallorca med en väninna. Under tiden fixade han badrummet med hjälp av mångkunnige kompisen Janne. Det blev finaste kakel på väggarna, italienskt marmorgolv och badkar med lejonfötter.

Precis som Eva drömt om, helt enkelt. Så kom dagen när frun kom hem. Det var stort hemlighetsmakeri med ögonbindel följt av många glädjetårar från Eva.

– Du får ta premiärduschen, sa Lars. Så fixar jag champagnen så länge.

Frun sitter fast

Plötsligt hörde maken ett skrik och en duns inifrån duschen. Han sprang dit och fann frugan liggandes i spagat på golvet.

– Hur gick det? frågade Lars.

– Ingen fara, svarade frun. Men på något konstigt sätt sitter jag fast.

Lars ryckte och slet i sin fru, men kunde inte få loss henne. Han funderade lite och kom att tänka på sin kompis Janne, som ju kunde det mesta. Han ringde till Janne och förklarade situationen.

Kompisen sa:

– Jag kommer genast!

Lars skyndade sig att skyla sin fru med handdukar. Janne stormade snart in och fann Eva och Lars i badrummet.

– Ta tag under ena armen, Lars, så lyfter jag under den andra, sa Janne bestämt.

Lars och Janne lyfte för allt de var värda, men Eva rörde sig inte en millimeter.

– Här har nog blivit en sorts vakuum, trodde Janne. Vi får knacka sönder golvet!

– Nej! skrek Lars. Golvet är ju för fasen svindyrt! Finns det inte någon annan lösning?

– Jovisst! sa Janne och slet bort fruns handdukar samtidigt som han började ratta och killa på Evas ”flödarknapp”.

– Vad fan gör du med min hustru? skrek Lars chockat.

– Bara lugn, sa Janne. Vi fuktar upp henne och puttar henne bort till golvbrunnen!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du dessutom bjuda några av dina vänner på en kul stund i dag!