Fräckis: Kiruna-Johan gör jättekap på bordellen – men efter akten avslöjas fasansfulla tabben

Om det är något som nästan alltid får mig på riktigt bra humör, så är det en klockren fräckis. Gärna en sådan som balanserar precis på gränsen till om ämnet är okej att skämta om eller inte.

Så länge en rolig historia är fiktiv tycker jag dock att man kan få skoja om det allra mesta.

Jag vet att det finns en hel del som reagerar när man skämtar om vissa ämnen. Själv har jag väldigt hög tolerans för sådant där. Det är givetvis okej att man skiljer sig åt här, men denna fräckisen (nedan) gav i alla fall mig ett riktigt gott skratt!

Vissa kanske anser att den är av det lite för grova slaget, men då har ni i alla fall blivit varnade nu.

För er som tycker om lite fräckare humor tror jag att det här är en höjdare som kommer att få er dag lite roligare!

Kiruna-Johan är på affärsresa och besöker en bordell i Amsterdams glädjekvarter.

– Välkommen, hälsar bordellmamman. Vi har 3 olika typer här på bordellen – en typ på varje våning. Det är bara att välja. Du betalar direkt till den kvinna som du väljer.

Mannen börjar sin inventering av stället och finner på första våningen kvinnor som säkert hade varit på bordellen alldeles för länge. De var riktigt slitna. Han frågar efter priset och får 1 000 kronor som svar.

På andra våningen är det billigare, 500 kronor. Där finns dock extraknäckande husmödrar som utan familjens vetskap får sin inkomst här. Inga speciellt raffiga brudar, men helt okej.

”Då kör vi!”

När Kiruna-Johan kommer upp till den tredje våningen är det som att han träffas av blixten. Unga, snygga, välmående brudar. ”Här kostar det nog en förmögenhet att få sig en skön stund”, tänker han.

Men icke, blott 100 kronor, berättar en urläcker blondin.

– Åh fasen, då kör vi, svarar Kiruna-Johan, även om han verkligen inte kan förstå varför det är billigare här uppe än där nere.

När de är färdiga frågar mannen den vackra glädjeflickan:

– Jag begriper mig inte alls på det här. På nedersta plan, med de slitna damerna, kostar det 1000 kronor. På mittenvåningen 500 kronor – och här uppe, bland er toppenbrudar, så kostar det bara 100 kronor…

– Ja, svarar tjejen. Sa inte bordellmamman något om det? För 1 000 kronor är det helt vanligt, på andra våningen spelas akten in och läggs sedan ut på nätet – och härifrån är det direktsändning i TV!

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!