Fräckis: Lars löser en ”trekant” med mor & dotter – 1 timme senare avslöjas det fasansfulla

Det gäller att hålla sina förhoppningar på en rimlig nivå. Svävar man iväg innan något har bekräftats så finns alltid risken att det slutar med enorm besvikelse. Det är aldrig trevlig att uppleva. Speciellt inte när man nyss varit glad, upprymd och förväntansfull.

Fråga bara mannen i den här roliga historien. Nu är den här fräckisen visserligen fiktiv, men den berör det här ämnet på ett helt klockrent sätt. Jag hörde den här historien första gången på 80-talet, men då var den i en lite annan version.

Jag måste säga att jag skrattade minst lika gott den här gången. En bra fräckis blir aldrig gammal! Hoppas att även du ska gilla den. Dela gärna vidare skrattet till dina vänner sedan – delad glädje är ju dubbel glädje!

Lars hade med åren blivit lite gubbsjuk och hamnade en kväll bredvid en äldre kvinna på en fullsmockad bar. Hon såg verkligen riktigt fräsch ut, även om hon sa att hon firade sin 67-års den här kvällen.

Faktum är att damen såg bättre och bättre ut allt eftersom timmarna gick och Lars tänkte tanken att hon säkert hade en riktigt snygg dotter.

En trekant

De båda drack lite till och myste i ett hörn med kyssar och smek 67-åringen plötsligt frågade om han testat en ”sportmans-dubbel”.

– Vad menar du med det? frågade Lars.

– Det är en mor- och dotter-trekant, sa kvinnan sensuellt samtidigt som hon nafsade honom vid öronsnibben.

– Eh, nej, det har jag faktiskt inte, svarade Lars.

De drack lite mer och 67-åringen sa till slut att det här var hans turnatt. En timme senare tog de en taxi hem till henne. ”Åh jäklar, vad härligt det ska bli att få gosa med hennes dotter – hon är säkert ruskigt läcker”, tänkte Lars för sig själv.

När de klev över tröskeln ropade damen in i huset:

– Mamma! Är du fortfarande vaken?!

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!