Fräckis: Lars tar till desperat knep för att ge frun orgasm – 1 dag senare får båda sitt livs chock

Trots att en relation fungerar precis som den ska så betyder inte det att saker och ting är felfritt inne i sängkammaren. Ofta går det hand i hand – men inte alltid. Speciellt i ett nytt förhållande så gäller det att ha tålamod med sexlivet. Det kan ta tid innan man lär sig vad den andra tycker om.

Så var det för paret i den här roliga historien. Jag fick mig ett riktigt gott skratt åt makens kommentar på slutet. Jag tror bestämt att jag hörde den här fräckisen redan på 80-talet, men då i en lite annan version – och om jag minns rätt så var nog faktiskt den här tappningen ännu roligare.

Det är få saker som kan få en på så bra humör som ett riktigt bra skämt och jag brukar alltid använda det som lösning om man har en lite sämre dag. Jag hoppas därför att den här roliga historien kan bidra till att ge dig ett skratt- och glädjefylld dag!

En lite äldre man vid namn Lars gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är oerhört kära i varandra så kan inte frun få orgasm när de älskar. De försöker och försöker, men absolut ingenting händer.

De går därför till slut till en sexterapeut för att få hjälp – och rådet blir att hyra in en ung, snygg man som ska vifta en handduk över paret medan de älskar.

Får jätteorgasm

Maken och frun tycker att det låter lite konstigt, men eftersom de är så pass desperata så gör de som terapeuten har föreslagit. Dagen därpå har de fått tag i en riktig hunk som ställer upp. Men trots de nya försöken med den handduksviftande mannen i högsta hugg så går det i alla fall inte för kvinnan.

Ännu mer desperata för att nå resultat så byter Lars och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter igång – och omedelbart får hon en jätteorgasm så att hon skakar i flera minuter.

Då tittar gubben ner på den yngre killen hånflinandes och säger:

– Där ser du grabben, så ska en handduk viftas!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt, så kan du säkerligen muntra upp en nära vän i dag!