Fräckis (fiktiv): Lille Erik ser pappa göra det förbjudna med moster Karin

Ibland gör vi vuxna misstaget att vifta undan småbarns berättelser som trams eller nonsens. Visserligen kan de komma med lite udda observationer eller åsikter med jämna mellanrum, men då och då snappar de också upp sådant som vi andra lätt missar.

Därför är det bäst att låta våra ungar prata till punkt!

Det är i alla fall den här fiktiva, roliga historien ett klockrent exempel på. Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet och kände därför att jag ville bjuda er på en härlig fräckis så här mitt i sommaren!

Hoppas att även du ska tycka om den, men det är jag nästan säker på!

Lille Erik lekte ute på skolgården när han plötsligt såg sin pappas bil åka in på en smal skogsväg precis intill. Nyfiken som han var så sprang pojken efter in bland träden och fram till den parkerade bilen där han genom rutan kunde se pappa kyssa moster Karin.

Pixabay

Sedan började de sakta men säkert att klä av varandra – plagg för plagg.

Tog av byxorna

Erik stannade kvar och studerade nyfiket vad som utspelade sig inne i bilen, men efter skolan så sprang den lille pojken hem och sa uppspelt till sin mamma:

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg honom i bilen med moster Karin! De kramades, pussades och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Mamman avbröt hastigt Erik, log lömskt stort och viskade:

– Vet du, min lille vän – den här historien är så pass intressant att jag tycker du ska vänta till middagen med att berätta den, så att även pappa får höra om allt!

Mamman ler mot sonen

Så senare vid middagen, när hela familjen är samlad, berättar Erik:

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Karin! De kramades, pussades och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Erik gör en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom – och tittar på sin mor. Hon ler nickade tillbaka och ber sonen att fortsätta.

Pojken säger glatt:

– Sedan gjorde de exakt samma sak som mamma brukade göra med farbror Håkan när pappa var och jobbade i Tyskland!

Var inte snål nu, tryck på DELA här nedanför om du fick dig ett skratt!