Fräckis: Ove rusar till apoteket med spermaprov – då avslöjas otänkbara sanningen

Ibland är saker och ting inte riktigt som det verkar. Sanningar kan komma fram på de mest märkliga sätt – och det är sällan som man vet exakt vad en dag ska bjuda på. Även om det kan leda till överraskningar och smått chockerande ögonblick så är det lite av livets charm.

Mannen i den här roliga historien skulle råka ut för något som kan absolut inte hade väntat sig då han upptäckte en ny maskin på det lokala apoteket. Det slutar så där för stackars Ove, men tur då att berättelsen är fiktiv.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt av den här fräckisen! Hoppas att även du ska gilla den!

En dag på kontoret beklagade sig Ove till en kollega:

– Min armbåge gör jäkligt ont. Jag tror att jag måste beställa tid hos läkaren.

– Gör inte det, svarar kollegan. Apoteket nere på hörnet har nämligen fått in en ny maskin som ställer en diagnos både snabbare och billigare än en läkare. Ge den bara ett urinprov så kommer maskinen ge dig en diagnos angående problemet och vad du ska göra åt det. Det kostar dessutom bara 100 kronor!

Ove tänkte att han inte hade något att förlora, så han fyllde upp ett glas med ett urinprov och gick iväg till apoteket. Han hällde i innehållet och stoppade in en hundring i apparaten.

Började fundera

Maskinen började brumma och små lampor blinkade intensivt i några sekunder. Efter en liten paus kom så en papperslapp fram där det stod:

  • Du har tennisarmbåge.
  • Doppa armbågen i varmt vatten.
  • Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.
  • Du blir bättre efter cirka 1 månad.

Senare på kvällen tänkte Ove på hur otrolig den nya tekniken var och hur det skulle kunna revolutionera läkarsystemet för alltid. Då började han fundera på om det kanske gick att lura maskinen, så han bestämde sig för att prova.

I en burk blandade han kranvatten, urinprov från hunden, dottern och frugan – och som ”pricken över i:et” onanerade han dessutom i burken.

Nästa dag gick Ove iväg till apoteket, hällde blandningen i apparaten och stoppade i 100 kronor. Maskinen brummade och blinkade och ut kom en lapp där det stod följande:

  • Vattnet i kranen är för hårt. Skaffa ett avhärdningsfilter.
  • Din hund har mask. Ge den en avmaskningskur och vitaminer.
  • Din tonårsdotter både röker och dricker alkohol. Se till att hon slutar.
  • Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, så skaffa en advokat.
  • Om du inte slutar onanera så ofta så blir din tennisarmbåge aldrig bättre.

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt, så kan du passa på att skänka ett extra leende till dina nära och kära i dag!