Fräckis: Pekka får till det med norrländsk kvinna

Det finns ju en viss myt om att norrlänningar är mer rejäla, hårdbarkade och inte så kräsna med saker och ting som oss från andra delar av Sverige. I vissa fall stämmer det säkert, i andra fall inte. Så som det är med det mesta här i livet.

Samma sak gäller så klart det här med att göteborgare är så glada och att stockholmare är extra dryga. Jag har fått de där myterna både bekräftade och dementerade. Även om sådant där kan vara lite kul att skämta om så är det nog inget som någon tror är skrivet i sten.

Men mannen i den här fiktiva, roliga historien hade flyt när han fick med sig en norrländsk kvinna hem från krogen. Då var det inga krusiduller när de väl hamnade i sängkammaren – och jag kunde inte hålla mig för skratt när jag läste slutet på den här fräckisen!

Snacka om oväntat svar! Helt klockrent!

Det var då Pekka som nu var ute på det lokala danshaket i Pajala. Detta var första gången som han åkte till ett sånt här ställe efter skoterolyckan som tvingade honom att amputera ett ben.

Pixabay

I stället hade han där nu en benprotes från låret och neråt. Den var dock väl dold under hans för kvällen ganska så moderna jeans.

Under kvällens gång utbytte han heta blickar med en vacker kvinna i baren och efter några timmar stod de och pratade med varandra. Det fortsatte att gå åt rätt håll för Pekka och när klockan passerade midnatt så gick de hemåt tillsammans.

”Något du bör få veta”

Mer eller mindre omgående efter att de kom innanför dörren så begav sig paret till sovrummet och där, i mörkret, lyckades Pekka få av sig benprotesen utan att den vackra kvinnan märkte något.

Men sedan, när de kröp ner mellan lakanen, så kände Pekka att hon borde få ha koll hur det egentligen låg till.

– Du, det är något du bör få veta, viskade han.

När hon inte svarade något, utan bara fortsatte att andas intensivt i hans ena öra så tog i stället Pekka hennes hand och placerade den på den kraftiga benstumpen.

– Äsch, svarade norrländskan. Spott bare på na, så ska rä nog gå å få in na!

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!