Fräckis: Rasande fru hotar med sexstrejk i 10 veckor

.

Roliga historier har alltid varit en viktig del av mitt liv. Det startade med att min morfar alltid drog en fräckis i samband med att vi träffades – och efter några år så började jag också att dra skämt.

Det blev som ett kul, stående inslag när man sågs.

Att få andra människor att skratta är ju det bästa som finns och därför är det underbart att sitta inne på att bra lager med roliga historier. De passar för de allra flesta tillfällena och är det någon gång lite dyster stämning, så blir det enklare att liva upp med en vågad fräckis.

Så här i början av veckan kan man lätt vara lite nedstämd. Samtidigt finns det ofta glädjeämnen i livet – i synnerhet för oss som har nära till skratt. Därför tänkte jag bjuda dig på en av mina absoluta favorithistorier i dag!

Jag fick höra den första gången redan på 80-talen, men oj – den håller än i dag! Människor som är lite lättstötta tycker nog inte att den är speciellt rolig, men jag tror att de flesta av er ska få er ett skratt.

Går iväg med sur min

Mannen sitter avslappnat inne i TV-rummet och dricker en whiskey när hans fru kommer in och väser:

– Slutar du inte att dricka nu, Elon, så får du inget sex på hela 10 veckor!

Därefter går hon ut ur rummet med sur min, men kommer efter 5 minuter tillbaka igen.

Maken smuttar då fortfarande på sin whiskey.

– Hörde du inte vad jag sa, gubbe? skriker hon.

– Jodå, visst gjorde jag det, svarar Elon. Men jag sitter och funderar på om det är värt att överge en 12-årig whiskey för en 55-årig mus…

Snacka om att ge svar på tal, men jag kan inte hålla mig för skratt! Tryck nu på Dela-knappen för att bjuda dina vänner på en rolig fräckis i dag!