Fräckis: Snuskig bonde blottar sig för pigan – reaktionen får honom att börja storgråta

Ibland vaknar man på fel sida och är sur och gnällig på det mesta. Men man får försöka pigga upp humöret på de vis man kan.

Då är det tur att det finns roliga historier, de får i alla fall alltid mig på gott humör.

Något jag alltid skrattar extra högt åt är fräckisar. Fräckisar har nästan alltid ett barnförbjudet tema och en slutkläm som får en att skratta lika mycket som man rodnar.

Fräckisen här nedanför är inget undantag – mycket nöje!

Storbonden i byn var gammal och hans fru hade gått bort för tjugo år sedan. Han drev mest runt själv och skötte sina sysslor om dagarna.

Guidade pigan

Just den här dagen skulle han få en ny piga och som traditionen bjuder var storbonden tvungen att ge pigan, som var ny i byn, en guidad tur så att hon lätt skulle kunna ta sig fram på egen hand.

Sagt och gjort, i gryningen hämtade han upp pigan med häst och vagn.

Då byn var ganska stor tog rundturen hela dagen, det var många saker som skulle besökas och många människor som skulle hälsas på.

In under vagnen

Framåt kvällen skulle de börja bege sig hemåt när blixten plötsligt slog ned i ekipaget och hästen föll stendöd till marken.

Det var fortfarande en bra bit hem så att gå hem var uteslutet. För att slippa undan ösregnet kröp bonden och pigan ihop under vagnen för att få skydd mot regnet.

När de låg där, tätt intill varandra, så började bonden känna känslor han inte känt på många, många år. Han kände lust.

”Den här kan skapa liv”

Då det var så länge sedan han förförde en kvinna visste han inte riktigt hur han skulle gå tillväga, så han gick rakt på sak.

Han kröp ännu lite närmare, öppnade gylfen och drog ned byxorna. Sedan tog han fram snoppen och visade den för pigan.

– Den här, kära du, den här kan skapa liv, flåsade han fram varpå pigan tittade på penisen med skeptisk blick och svarade:

– Jaha okej, det låter ju bra. Kör in den i röven på hästen så att vi kan åka hem då!

Snacka om svar på tal!

Tryck nu på DELA-knappen!