Fräckis: Sven vägrar betala efter sex på bordellen – 5 timmar senare inser han ödesdigra misstaget

Det gäller att göra rätt för sig här i livet. Det kan handla om allt från att behandla andra människor på rätt sätt till att betala för sig eller att leva som man lär. Annars blir det ofta så att karma kommer ikapp och biter en i arslet.

Så blev det sannerligen för skitstöveln i den här fiktiva, roliga historien. Han trodde sig ha kommit undan att betala för en ”skön stund” på en kinesisk bordell, men det skulle visa sig att hämnden blev betydligt värre att Sven kunnat ana.

Jag fick mig ett gott skratt åt den här fräckisen! Hoppas att även du ska gilla den!

En svensk sjöman vid namn Sven klev av en lastbåt, helt utan pengar, i Shanghai. På kvällen kände han ett väldigt påträngande sexuellt behov, så Sven gick in på en kinesisk bordell och fick med sig en söt kvinna upp på ett rum.

Efter många pustanden och stönanden så tyckte Sven att han var färdig och det blev dags för betalning. Skitstöveln sa då att glädjeflickan fick klara sig utan pengar, för han hade ju inga kontanter på sig.

Den vackra kinesiskan sa inget, utan neg underdånigt med ett leende och Sven kunde tyst gå därifrån. ”Det gick ju smidigt”, tänkte han.

Vaknar med sten på magen

Sjömannen går sedan hem till båten igen, lägger sig på rygg och somnar omgående efter de ansträngande övningarna. På morgonen, 5 timmar senare, vaknar han med en stor sten på magen.

På en lapp på stenen står det:

”Kinesisk tortyr – tredje graden”

Sven blir mycket rädd och vräker för säkerhets skull ut stenen genom fönstret. Just som stenen håller på att försvinna ut vänder den sig ett halvt varv och då får sjömannen syn på en ny lapp där det står:

”Kinesisk tortyr – andra graden. Din vänstra testikel är fastbunden vid stenen med pianotråd”

Vettskrämd gör Sven det enda vettiga och hoppar ut genom fönstret efter stenen! När han fallit en bit får han se en ny lapp på stenen där det står:

”Kinesisk tortyr – första graden. Din högra testikel är fastbunden med pianotråd vid sänggaveln”