Fröken ställer fråga när busiga Anna somnar i skolan – men 7-åringens reaktion är helt obetalbar

Något av det allra bästa jag vet är roliga historier. Den här klassikern hörde jag första gången för några år sedan, men jag skrattade minst lika mycket den här gången. Vissa fräckisar kan man liksom aldrig få nog av – och det här verkar vara precis en sådan!

Tyvärr är jag lite för ung för att ha gått i söndagsskola, som den här godingen handlar om, men jag kan tänka mig ungefär hur stämningen var i klassen. Just därför tycker jag att den här slutklämmen är så förbannat klockren!

Jag hoppas att även du ska få dig ett gott skratt – delad glädje är ju dubbel glädje!

Lilla Anna, 7 år, gick i söndagsskola, men själva undervisningen var inte alltid så exalterande, utan det hände att hon somnade till då och då. Vid precis ett sådant tillfälle frågade lärarinnan:

– Anna! Kan du säga mig vem som skapade universum?

Flickan reagerade inte, men Olle som satt bakom stack då sin penna i ryggen på henne.

– Åh herregud! skrek Anna till.

– Jättebra Anna! berömde lärarinnan medan Anna somnade om.

Efter en liten stund frågade lärarinnan Anna igen:

– Så vem dog för våra synder?

”Vad sa Eva till Adam?”

Flickan reagerade inte heller den här gången, utan sov vidare. Olle ville då rädda henne igen, så han stack till med pennan.

– Jesus Kristus! ropade Anna.

– Jättebra, sa lärarinnan nöjt medan Anna återigen föll in i sin underbara sömn.

Efter ytterligare en stund frågade lärarinnan Anna en tredje gång:

– Vad sa Eva till Adam efter att hon hade fått sitt 14:e barn?

Anna fortsatte sova, men Olle var framme med pennan igen. Den här gången fick han sticka henne ett par gånger, men sen kom reaktionen:

– OM DU STICKER IN DEN DÄR JÄVLA GREJJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG BRYTA DEN I TVÅ DELAR OCH TRYCKA UPP DEN DÄR SOLEN INTE SKINER!

Vi kan nog anta att lärarinnan fick sig en smärre chock! Men gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida lite extra glädje till dina nära och kära i dag!