Muskelknutte med jätteballe smyger fram till Conny i bastun – säger 3 ord som får honom att svimma

En del roliga historier kan vara lite komplicerade eller svåra att förstå medan somliga är betydligt enklare. De sistnämnda tenderar ofta vara lite barnsliga, eller till och med snuskiga – men jag kan känna att båda varianterna har sin charm.

Den här fiktiva fräckisen hittade jag på nätet tidigare i veckan och jag skrattade rakt ut när jag kom till slutet. Den är kanske av det lite mer omogna slaget, men det struntar jag i. Så länge något är roligt tycker jag det är värt att sprida vidare.

Man får aldrig glömma att ett gott skratt förlänger livet. Delad glädje är dessutom dubbel glädje. Därför hoppas jag att du också ska dra på smilbanden av den här gamle godingen!

Conny var en försynt och osäker kille. Han var rätt kort, blyg och aningen överviktig, hade inget vidare självförtroende och blev riktigt nervös så fort någon främmande människa började prata med honom.

Den här dagen satt Conny inne i herrbastun på det lokala badhuset och njöt av den sköna tystnaden tillsammans med en annan man lite längre bort. Här trivdes verkligen Conny och han kände att han kunde vara sig själv.

Presenterar sig

Men så plötsligt kommer det in en stor och väldigt vältränad amerikan med en enorm lem mellan benen. Den hängde nästan ner till knäna.

Conny får sig en smärre chock. Han bara sitter där, stirrar och gapar. Jänkaren tycker efter en lite stund att det börjar bli aningen pinsamt och vill därför lätta upp situationen, så han går fram och presenterar sig.

– Hej! Turner Brown, säger amerikanen och tittar mot Conny.

Den försynte killen svimmar direkt.

Turner Brown vänder sig om till den tredje mannen i bastun och frågar vad tusan som hände.

– Jag är inte helt säker, men jag tror han tyckte att du sa: ”Hej. Turn around…”

Var inte blyg nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!