Olle ser pappa göra det förbjudna med moster Eva – men 3 timmar senare får hela familjen en jättechock

Olle ser pappa göra det förbjudna med moster Eva – men 3 timmar senare får hela familjen en jättechock

Det gäller att vi inte underskattar våra barn. Det misstaget har jag själv gjort många gånger, men de är klyftigare än man tror. Ungar har en otrolig förmåga att snappa upp sådant som man inte tror att de ser eller hör, men så visar det sig en stund senare att de förstått precis allting.

Det finns givetvis både för- och nackdelar med det här, men det som kan konstateras är att det alltid är värt att lyssna på barnen när de har något att säga. Emellanåt kan det komma fram riktigt intressanta saker.

Kolla bara hur det gick för familjen i den här fiktiva, roliga historien. På slutet fick jag mig ett riktigt gott skratt – och en riktig fräckis får en alltid på otroligt bra humör!

Rolig historia (fiktiv):

Det var lille Olle som lekte på skolgården när han plötsligt fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill. Nyfiken som han var sprang pojken efter och fram till den parkerade bilen där han genom rutan såg pappan kyssa moster Eva och hur de sedan klädde av varandra.

Olle stannade kvar och tittade nyfiket på vad som utspelade sig inne i bilen.

Bild: Flickr

Efter skolan rusade pojken hem och sa uppspelt till sin mor:

– Mamma, mamma! I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Eva! De kramades, pussades och sedan tog pappa av mosters blus och hon tog då av pappas byxor och…

Bad pojken fortsätta

Mamman avbröt Olle, log lömskt stort och sa:

– Vet du, lille vän – den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta till middagen med att berätta den, så att pappa också får höra alltihop!

Bild: Flickr

Så vid middagen 3 timmar senare, när hela familjen var samlad, berättade Olle:

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Eva! De kramades, pussades och sedan tog pappa av mosters blus och hon tog då av pappas byxor och…

Olle gjorde en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom – och tittade då på sin mor. Hon log, nickade och bad honom att fortsätta.

Pojken sa:

– Sedan gjorde de samma sak som mamma brukade göra med farbror Anders när pappa var och jobbade i England!

Sensmoralen: Ibland ska man lyssna klart på vad som sägs – utan att avbryta!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du gillade den här fräckisen!