Fräckis: Olle ser syrran göra ”det” med pojkvän, 12 timmar senare får mamma en jättechock

Barn är helt underbara och har ett helt annat sätt att se på verkligheten än oss vuxna som varit med ett tag. Det kan därför vara roligt att följa ungarnas upptåg och betraktelser, som inte alltid är logiska eller helt genomtänkta.

Men det är så klart en stor del av deras charm, att man aldrig riktigt vet vad som väntar. Det är därför sällan trist att ha ett piggt och alert barn i huset – då är det vanligtvis full fart som gäller.

Den här fiktiva, roliga historien handlar om lille Olle som i tidig ålder ville lära sig om sex och samlevnad. Då fick han ett tips från mamma och rapporterade sedan detaljerat dagen därpå.

Det här är en riktig fräckis och kanske inte något som passar de lite mer känsliga eller lättstötta (nu har ni blivit varnade). Jag tycker dock att det här var en riktig höjdare – och skrattade både länge och väl åt slutet!

Rolig historia (fiktiv):

Lille Olle, 5 år, var liksom andra pojkar i sin ålder väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med ”blommor och bin” från de andra pojkarna i skolan och undrade lite om hur det gick till.

En dag frågade han sin mamma som blev otroligt generad. I stället för att förklara sa hon åt honom att gömma sig bakom gardinerna och studera sin äldre syster och hennes pojkvän. ”Jag har visserligen förbjudit dem att göra DET när vi alla är hemma, men de verkar inte bry sig”.

Bild: Pixabay

Det här gjorde pojken dessutom samma kväll. Följande morgon beskrev Olle, som nu hade full koll, precis allt för sin mamma.

– Johanna och hennes kille satt och pratade ett tag. Sedan släckte han nästan alla lampor. Han började att krama och kyssa syrran. Jag tror att hon höll på att bli sjuk för hennes ansikte såg så lustigt ut. Han måste också ha tyckt det för han lade sin hand innanför hennes blus för att känna på hjärtat.

– Jag tror att han också höll på att bli sjuk för snart hade båda två börjat flämta och var alldeles andfådda. Hans andra hand måste ha varit kall för han lade den under Johannas kjol. Syrran blev värre. Hon började stöna, sucka, flämta och vrida sig och hon halkade nästan av soffan.

– Det var då febern kom. Jag vet att det var feber för syrran sa att hon kände sig riktigt het. Till slut fick jag reda på vad som gjorde dem så sjuka. En stor ål hade krupit in i hans byxor på något vis, den bara hoppade ur hans byxor och stod där cirka 25 cm lång – jag svär!

Ålen slutade röra sig

– Han tog i alla fall tag i den för att hindra den från att smita. Johanna blev riktigt rädd när hon fick se den. Hennes haka föll ner och hon började ropa på Gud och liknande. Hon sa att det var den största och längsta hon någonsin sett.

– Jag kunde ha berättat för henne om de som finns i sjön, men ville inte störa. Syrran blev plötsligt modig och försökte döda ålen genom att bita av huvudet på den. Plötsligt gurglade hon och släppte taget om den. Jag slår vad om att den bet henne. Därefter tog Johanna tag i den med båda händerna och höll stadigt medan killen tog fram typ en munkorg ur sin ficka och drog den över ålen.

– Syrran la sig tillbaka och särade på benen så att hon kunde få ett saxgrepp om den. Han hjälpte till genom att ligga ovanpå ålen som slog emot som bara den. Johanna började stöna och vrida sig och hennes kille välte nästan soffan. Jag antar att de ville döda ålen genom att mosa den mellan sig.

– Efter ett tag slutade ålen att röra sig. Syrran och hennes kille suckade intensivt. Pojkvännen reste sig och se på fasen – de hade dödat ålen. Jag vet att den var död, för den bara hängde där och en del av innanmätet hängde ut.

– Johanna och hennes kille var trötta efter kampen, men de började kyssas igen ändå. Han började krama och pussa henne igen över hela kroppen – och titta, ålen var inte död! Den hoppade rakt upp och började bråka igen. Jag antar att ålar är som katter – har två liv eller någonting sådant.

– Den här gången försökte syrran döda ålen genom att sätta sig på den. Efter 20 minuters brottning så var ålen äntligen död. Jag vet att den var död den här gången för jag såg hur Johannas kille skalade av skinnet på den och spola ner det i toaletten…

Var inte blyg nu, DELA om du fick dig ett skratt!