Olle springer in när föräldrarna har sex – 5 minuter senare får det förödande konsekvenser

Barn har inte riktigt samma filter som oss vuxna och kan avslöja sådant som man inte alls kunnat kan förutspå. Den här fiktiva, roliga historien är ett perfekt exempel på just det här! Jag skrattade högt när jag kom till slutet och kände direkt att jag måste få dela denna fräckisen med er!

Delad glädje är ju dubbel glädje och ett gott skratt förlänger livet!

Även om man kan tycka att en del människor tar lite väl lätt på tillvaron så anser jag att sådant ska uppmuntras. Det gäller att göra det bästa av tiden här på jorden och att då spendera dagarna med att vara sur och trumpen har i alla fall jag ingen lust med.

Då föredrar jag att skratta och ha roligt i stället!

Olle kom hem lite tidigt från skolan en helt vanlig dag och gick upp till övervåningen för att se om mor och far var hemma. När pojken gick in i sina föräldrars sovrum såg han till sin stora förvåning mamma sitta uppe på pappa. Båda var helt nakna.

Olle stirrar förvirrat på sina föräldrar.

– Men Olle! Hej, hur mår du? Gå in till ditt rum så kommer jag om en liten stund, säger mamma, lätt panikslagen.

Lite för ung

Olle gör som mor säger och går in i sitt rum och leker med bilar. Eter 5 minuter kommer hans mamma, nu insvept i en morgonrock, in och sätter sig bredvid honom.

– Olle, min älskling – vad såg du när du kom in till vårt rum förut? frågade mamma.

– Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage, svarade den lille pojken.

Olles mamma tänker då att sonen nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex och bestämmer sig i stället för att säga något annat.

Då får hon en idé.

– Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med? frågar hon.

– Det var allt jag såg. Och nej, jag har ingen aning om vad det var ni höll på med, svarar han.

– Jo, du förstår, när man blir lika gammal som jag och pappa behöver man få motion och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna, jag sätter mig på honom, sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut så han bli smal igen, förklarar mamma och känner sig smart.

– Men mamma! Du vet att det är meningslöst, va? säger Olle.

– Vad menar du? undrar mamma.

– Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgnarna och du har gått till jobbet så har jag sett att grannen Erika brukar komma över och blåsa upp honom igen.

Var inte snål nu, tryck på dela-knappen om du skrattade! Då kan du passa på att sprida lite glädje vidare till dina vänner!