Pappa avslöjar allt om sex för 5-åriga dottern – flickans oväntade svar får honom att svimma

Det är alltid ett speciellt tillfälle för en förälder när det är dags att ta snacket om ”blommor och bin” med sina barn för första gången. Beroende på hur man är som person kan det antingen bli lite genant, eller så mynnar det ut i ett okomplicerat och naturligt samtal.

Den här roliga historien handlar lite om detta. Jag hörde den redan på 90-talet, om jag minns rätt – men då i en lite annan tappning. Jag måste nog tillstå att den här varianten var ännu roligare och en riktigt bra fräckis kan verkligen ljusa upp hela ens dag!

Att sprida skratt och glädje till andra är något av det bästa som finns, om du frågar mig. Därför kände jag direkt att jag måste dela den här roliga historien med er. Förhoppningsvis tycker ni, som jag, att det här var en riktig höjdare!

 

Rolig historia:

5-åriga Lisa kommer utrusande ut till sin kära pappa som håller på att borra hål i vilans vägg. Han krånglar av sig hörselskydden och hinner precis uppfatta sin lilla dotterns ord: ”Mamma bad dig berätta om sex”.

– Jaha, oj, är det dags för det redan? tänker han för sig själv, men sätter sig ned bredvid flickan och börjar pedagogiskt att berätta om ”blommor och bin”.

Bild: Shutterstock

Sedan går han vidare och talar om befruktning, spermier och ägg. Så tänker han: ”Vad fasen, jag kan ju lika gärna ta hela rasket på en gång – det kan inte skada”.

Gått för långt?

Pappan börjar berätta detaljerat om puberteten, menstruation, erektioner och våta drömmar. Lilla Lisas ögon blir allt större medan fadern entusiastiskt fortsätter sin lektion om onani, homosexualitet, oralsex, analsex och gruppsex, porr, fetischer, BDSM, dildos och lösvaginor.

Plötsligt inser pappan att han kanske har gått lite för långt, så han tar en paus och frågar sin 5-åriga dotter:

– Så, hur kommer det sig att du frågar om sex?

Lisa rynkar på ögonbrynen och säger:

– Jag sa det ju nyss, pappa. Mamma bad dig berätta om du är klar till middagen vid sex…

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt! Då kan du passa på att sprida lite extra glädje till dina vänner!