Pappan blir rasande när han ser nyfödda sonen – då avslöjar läkaren pinsam detalj om parets sexliv

När man ska få barn för första gången så är det otroligt många tankar som far genom ens huvud. Hur ska det gå? Är allt som det ska? Vad händer nu? Hur är jag den bästa möjliga mamman eller pappan?

Det är en tid av stor ovisshet, helt enkelt – men samtidigt fylls hela ens tillvaro med kärlek och omtanke.

Det är ju sannerligen en period i livet som man aldrig någonsin glömmer.

Mannen i den här fiktiva, roliga historien hamnade dock i lite udda tankar när paniken plötsligt slog till med full kraft. Det hela skulle dock reda ut sig, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Därför kände jag att jag måste få dela denna fräckisen med er. Jag hoppas verkligen att även du ska gilla det här klockrena skämtet!

Det medelåders parets så efterlängtade bebis var nu äntligen född, men plötsligt rusar den helt panikslagna fadern in för att få träffa förlossningsläkaren.

”Det är inte möjligt”

Mannen var likblek i ansiktet:

– Doktorn! skrek han. Jag vet inte hur tusan jag ska säga det här, men jag är extremt upprörd över att min son är rödhårig. Det är så att då kan han helt omöjligt vara min son!

– Äsch! Det är totalt nonsens, svarade läkaren. Även om både du och din fru har kolsvart hår, så kan exempelvis en av era föräldrar ha bidragit med rödhåriga gener.

– Nej, nej, det är inte heller möjligt, insisterade mannen förfärat. Det är faktiskt helt omöjligt. Även våra föräldrar var svarthåriga och våra släkter har varit det i flera generationer!

– Okej, svarade läkaren fundersamt. Säg mig, hur ofta älskar du och din fru?

”Där har vi ju svaret”

Pappan rodnade en aning, tänkte efter en stund och svarade:

– Jag har ju arbetat otroligt mycket det senaste året, vi har bara älskat ungefär någon gång varannan eller var tredje månad…

– Men jaha! Där har vi ju svaret, utbrast läkaren. Det är rost!

Var inte blyg nu, DELA gärna vidare om du skrattade! Då kan du passa på att skänka ett extra leende till dina vänner i dag!