Rolig historia: Lille Hugo ser pappa göra det förbjudna med moster Kerstin

I tuffa tider som dessa – när ett virus härjar fritt i världen – så behövs humorn mer än någonsin. Skämt och skoj hjälper oss att tänka på annat än den där coronasmittan – och det tror jag är ett måste.

Därför tänkte jag bjuda dig på en av mina favorit-fräckisar i dag!

Den här fiktiva, roliga historien handlar om en liten pojke vars upptäckt skulle ställa till med rabalder inom familjen. Dock på ett sätt som nog ingen hade trott.

Sista raden får mig alltid att skratta så att tårarna rinner! Hoppas nu att även du ska få dig en rolig stund med den här godbiten!

Hugos upptäckt i skogen

Lille Hugo lekte på skolgården när han plötsligt såg pappas bil åka in på en smal skogsväg precis intill. Nyfiken som han var så rusade pojken efter in bland träden – och fram till den parkerade bilen där han genom ena rutan kunde se pappa kyssas med moster Kerstin.

Sedan började de sakta men säkert klä av varandra – plagg för plagg.

Hugo stannade kvar och studerade nyfiket vad som utspelade sig i bilen, men efter skolan så rusade den lille pojken hem och sa uppspelt till sin mamma:

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg honom i bilen med moster Kerstin! De kramades, kysstes och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Mamman avbröt hastigt Hugo, log lömskt och sa:

– Vet du, lille vän … den här historien är så pass intressant att jag tycker du ska vänta till middagen med att berätta den, så att även pappa får höra allt.

Pojken berättar för familjen

Så senare vid middagsbordet, när hela familjen är samlad, berättar Hugo:

– I dag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Kerstin! De kramades, kysstes och sedan tog pappa av mosters tröja och hon tog då av pappas byxor och…

Hugo gör plötsligt en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom och tittar på sin mor. Hon ler tillbaka, nickar och ber glatt sonen att fortsätta.

Pojken säger upprymt:

– Sedan gjorde de exakt samma sak som mamma brukar göra med farbror Jörgen när pappa är och jobbar i England!

Så kan det gå! Tur, dock, att det bara var en fräckis och inte på riktigt!

Hjälp nu till att sprida lite glädje i vardagen genom att trycka på dela-knappen! Det kommer garanterat att uppskattas av många!