18-årig flickvän börjar slita i sin BH på släktmiddag, oväntade förklaringen får svärmor att svimma

De flesta av oss som varit i ett förhållande vet att det är lite nervöst när man ska träffa sin nya pojk- eller flickväns vänner och familj för första gången.

Givetvis vill man göra ett så gott intryck som det bara går. Ibland kan det gå åt pipsvängen, men då gäller det att återhämta sig och försöka ta personlig revansch.

Det sägs ju att det viktigaste i en relation är att bli poppis hos svärföräldrarna. Det är så klart en liten överdrift. Att ens respektive är ens största fan betyder givetvis mest, men det är ju ingen tvekan om att det är trevligt att även ha en god relation till de i ens partners närhet.

 

I den här fiktiva, roliga historien gick det lite snett för en tjej som annars kämpande för att göra ett gott intryck. Nu hade hon visserligen lite otur, men snacka om att säga fel sak vid fel tidpunkt!

Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag kom till sista raden och kände direkt att jag måste dela detta med er. Delad glädje är ju dubbel glädje!

Det var då en 18-årig, förkyld tjej vid namn Elin som skulle gå på familjemiddag hos pojkvännen. Hon tog för säkerhets skull med sig 2 näsdukar.

Pxhere

Den ena stoppade den lite försynta tjejen i sin kappficka, den andra i BH:n. Hon var lite nervös i och med att hon aldrig hade träffat hela killens släkt tidigare, men kände sig nu i alla fall väl förberedd.

Mitt under middagen kände Elin att en rejäl nysning var på väg. Kappan hängde ute i hallen, så hon började febrilt och intensivt leta i BH:n efter sin näsduk.

De andra gästerna tittade förvånat på 18-åringens förehavanden när hon halvhögt, i panik, utbrister för sig själv:

– Gud vad konstigt! Jag vet ju att jag hade 2 när jag gick hemifrån…

Svärmor svimmade…

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du fick dig ett skratt!