18-åring döljer förbjuden hemlighet för mamma – men klockren detalj i SMS:et avslöjar hela sanningen

18-åring döljer förbjuden hemlighet för mamma – men klockren detalj i SMS:et avslöjar hela sanningen

Att en kvinnas list övergår mannens förstånd må vara en klyscha, men det ligger nog något i det ändå. Om inte annat så visar den här roliga historien på just det faktumet.

Den handlar om något som många av oss troligen kan känna igen oss i – att man gärna diskuterar saker och ting med sina barn eller föräldrar, men kanske inte allt. De mest privata, eller intima, detaljerna håller man gärna utanför familjens vetskap.

Mammans knep i den här fräckisen gav mig dock ett stort leende på läpparna! Snacka om klipsk kvinna!

Det var en mamma som åkte för att besöka sin 18-årige son som bodde tillsammans med en tjej. Under middagen var det svårt för henne att inte notera hur vacker sonens jämngamla rumskamrat var – och under en längre tid hade hon misstänkt att de två hade en relation.

Besöket gjorde henne bara ännu mer nyfiken.

iStock

Eftermiddag gick sakta över till kväll och när hon såg rumskompisarna umgås avslappnat tänkte hon att det måste vara något mer än bara vänskap. Sonen noterade dock det här och sa därför rakt ut till mamman:

”Jag vet precis vad du tänker, men jag lovar dig att vi bara är kompisar.”

En vecka senare har sonens rumskompis någonting att berätta:

”Ända sedan din mamma var här och åt middag så har jag inte kunnat hitta det runda silverfatet. Du tror inte att din mamma tog med sig det, va?”

Pixnio

Han svarade:

”Det tvivlar jag verkligen på. Men jag skickar ett SMS och kollar med henne. Hon kanske fick med det av misstag.”

Sonen skrev:

”Kära mamma! Efter ditt besök har silverfatet varit spårlöst försvunnet. Jag säger inte att det är du som har tagit det, men faktum kvarstår – det har varit borta ända sedan du var här. Vet du kanske något om det här? Puss & kram!”

3 dagar senare får han svar:

”Käre son! Jag påstår inte att du har en relation med din rumskompis, men faktum kvarstår – om hon sovit i sin egen säng så hade hon hittat silverfatet vid det här laget. Det ligger under hennes huvudkudde. Puss & kram!”

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!