Annas dagbok avslöjar intressant detalj om kvinnor – nu skrattar tusentals åt klockrena hemligheten

Annas dagbok avslöjar intressant detalj om kvinnor – nu skrattar tusentals åt klockrena hemligheten

När man ger sin på något helt nytt så är det ofta lätt att uppbåda entusiasm och intresse. Är det inte helt rätt för en brukar det dock märkas ganska så snabbt och det är lätt att förlora den där glöden i ett tidigt stadie.

Den här träningsdagboken (nedan) från en kvinna vid namn Anna har spridits över nätet senaste tiden – och den är grymt underhållande!

Om den är på riktigt eller fiktiv vet jag faktiskt inte, men den speglar trots allt verkligheten på ett fantastiskt sätt! Jag kan verkligen relatera!

Små detaljer kan verkligen göra att det som var roligt ena dagen är rena helvetet något dygn senare. Kanske speciellt för kvinnor!

En kvinnas vecka på gym

”Kära dagbok! Till min födelsedag i år köpte jag en veckas personlig träning på det lokala gymmet. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 45 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé att göra ett försök. Jag ringde till gymmet och bokade upp mig med en personlig tränare som heter Christo, som identifierade sig som en 27-årig aerobicsinstruktör och modell för idrotts- och badkläder.

Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.”

Måndag

”Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymmet och fann Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk Gud med blont hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woho!

Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna. Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass efter min träning i dag. Mycket inspirerande!

Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i närheten. Detta kommer att bli en fantastisk vecka!”

Tisdag

”Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig till slut ut genom dörren. Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade de 2 kilometerna. Hans belönande leende gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt liv för mig.”

Onsdag

”Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den. Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK så länge jag inte försöker styra eller stoppa. Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket irriterande.

Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat skit också.”

Torsdag

”Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett haj-leende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad – det tog så lång tid att knyta mina skor. Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det så sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig kärring för att leda reda på mig. Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen – som jag sänkte.”

Fredag

”Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien! Dumma, spinkiga, lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom med den. Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps! Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en skivstång eller något som väger mer än en smörgås! Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?”

Lördag

”Det satans aset lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp i dag. Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga 11 timmar i sträck och se Väderkanalen…”

Söndag

”Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten i dag så jag kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min man kommer att välja en rolig present till mig nästa år – som en rotfyllning eller en livmodersoperation. Jag säger fortfarande att om Gud hade velat att jag skulle böja mig hade han spridit ut diamanter över hela golvet…”

Snåla inte nu, DELA om du bjöds på ett leende!