Arne erkänner 30 år gammal hemlighet för frun – då viskar hon 4 ord och avslöjar otäck nyhet

Ibland är jag lite sur och purken. Det är främst på morgnarna då jag ofta är väldigt trött, men något som då alltid kan få mig glad är en rolig historia. Det spelar liksom ingen roll att de är fiktiva, för en smart eller oväntad poäng får ju en alltid på bra humör.

Så var det med den här fräckisen som jag hittade på nätet i morse! Den handlar om ett gammalt par – och när man levt tillsammans länge ska det ju helst inte finnas några skelett i garderoben, men om en hemlighet väl skulle avslöjas kan det lätt ses som ett svek.

Det kan man ju dock hantera på helt olika sätt – och jag fick mig en smärre chock när jag kom till slutet av den här historien! Snacka om att ta det till sin spets! Men i och med att det givetvis inte hänt på riktigt så fick jag mig ett riktigt gott skratt!

Gamle Arne var döende och hans hustru sedan 60 år tillbaka satt vid sängkanten. Han tittade upp och sa svagt:

– Agda. Jag har något jag måste bekänna innan jag lämnar dig.

– Det finns ingen anledning att du gör det, svarade hans fru tröstande.

– Jo, sa han. Jag vill dö i frid. Det hände för 30 år sedan, men nu kan jag inte hålla det hemligt längre. Jag har legat med din syster, din bästa vän Inga, hennes bästa vän Sigrid, och din mor…

– Jag vet redan det, så nu är det bara att vila, sa Agda och klappade Arne på kinden. Låt nu giftet verka!

Jag fick mig i alla fall ett skratt av den här fräcka historien! Så kan det gå när man vänstrar! Visa nu att du har humor och tryck på dela-knappen nedan!