En kvinna avslöjar: Därför vill jag bli en björnhona i nästa liv

Att vara kvinna är inte alltid så lätt. Förr handlade det ofta om att man på egen hand skulle uppfostra barnen och ta hand om hemmet, men med tiden har just den biten tack och lov blivit bättre.

Man förväntas dock fortfarande slita på rätt bra, ha rakade ben, vara söt och välsvarvad. Med dagens alla ideal är det tufft att vara alla till lags, helt enkelt. Egentligen är det ju dock viktigast att man trivs med sig själv. Vad andra tycker bör komma först i andra hand.

Den här fiktiva historien fick jag skickad till mig av en vän. Hon kallar sig själv lite knubbig (inte mina ord) och är trött på att man alltid ska vara så sminkad och fräsch dygnet runt. Man duger ju faktiskt som man är!

Nu avslöjas det därför varför alla borde vilja bli en björnhona i nästa liv – och det är faktiskt helt klockrent. Jag kunde inte sluta skratta när jag kom till sista raden!

”I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn. När man är en björn måste man gå i ide. Man bara sover i 6 månader. Jag skulle kunna leva med det. Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också.

Pixabay

När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar – man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dem med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är en björn så förutsätter ens partner att man vaknar med en rejäl morrning. Han förutsätter dessutom att man har både håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.

Ja, jag ska verkligen se till att bli en björn!”

Snåla inte nu, DELA om du tycker att den här önskan är fullt rimlig, eller om du helt enkelt bara fick ett leende på läpparna!