Fräckis: 3 kvinnor tävlar i hur man bäst förför en man – sista raden får mig att skratta högt

Fräckis: 3 kvinnor tävlar i hur man bäst förför en man – sista raden får mig att skratta högt

Vissa män är ganska enkla att förstå sig på. De kräver inte så mycket mer än en fotbollsmatch på TV, en pizza på bordet och en öl i ena handen. Det gäller givetvis inte alla – men väldigt många.

Att falla in i sådana mönster blir allt lättare när man levt tillsammans med någon under en längre tid. I början ligger ofta ambitionen högre – och man gör desto mer för att imponera på sin partner.

Den här roliga historien handlar lite om det – och jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet!

Tre kvinnor samlas – en är singel, en är förlovad och en är gift.

De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en dräkt i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.

Dagen efter ses de igen för att höra hur det har gått.

Singeltjejen Johanna, som haft en ”blind-date”:

– Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln så skrek han som en vilde och sedan älskade vi direkt på golvet i tre timmar.

Bild: Healam Healam

Den förlovade kvinnan, som heter Veronica:

– Jag tog på mig kläderna, de högklackade skorna och sminkade mig fint – men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben, säger hon och fortsätter:

– När han kom hem så öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig, skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.

”Riktigt snygg”

Den gifta kvinnan, som heter Anna:

– Jaha, sa hon med besviken ton. Jag tog också på mig läderdräkten och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig riktigt snygg.

Bild: Inspiring Women

Hon fortsätter:

– När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa: ”Hörru Batman, vad blir det för mat i dag?!”…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett leende. Glöm inte att det nästan alltid finns någon i ens närhet som behöver muntras upp!