Fräckis: Maken hittar främmande man i sovrumsgarderoben

Något av det bösta som finns är roliga historier!

Enligt min mening får de gärna vara lite fräckare – det är först då jag hajar till och får kämpa med att hålla tillbaka skrattet.

Ska vi vara ärliga är ju det den kanske bästa känslan som finns – när det liksom bubblar i hela kroppen och man bara måste få dela garvet med någon närstående.

Den här fiktiva fräckisen hade jag aldrig hört tidigare, men det brast totalt för mig när jag kom till slutet. Hoppas att även du ska få skratta en stund!

Glöm i så fall inte att dela vidare historien till dina vänner!

Köper garderob på Ikea

Anna hade varit och köpt en ny garderob på Ikea. Hon kommer hem, sätter ihop den helt enligt anvisningarna och ställer den sedan inne i sovrummet.

Pixabay

Efter en stund kör en buss förbi utanför fönstret och då faller plötsligt garderoben ihop.

Förvånad sätter Anna ihop möbeln igen och ställer den sedan på samma plats som tidigare. En buss till kör snart förbi – och då faller garderoben ihop igen.

Kvinnan blir nu rasande och ringer till Ikea. De skickar omgående en snickare som ska hjälpa henne med det märkliga problemet.

Väl på plats sätter han snabbt ihop garderoben, väntar – och när en buss sedan kör förbi så faller möbeln ihop igen. Snickaren blir mycket förvånad och kliar sig i huvudet. Vad tusan kan problemet vara?

Annas make kommer hem

Han sätter ihop garderoben igen och säger till Anna:

– Vet du vad? Nu tar jag och ställer mig inne i garderoben, så hoppas vi på att en buss snart kör förbi – och då får vi se vad det är som inte stämmer.

Sekunderna senare så kommer Annas man hem från jobbet. Han noterar den nya möbeln inne i sovrummet, går raka vägen fram och sliter upp garderobsdörren. Där inne står en främmande man.

Snickaren blir först stum av förvåning, men säger sedan:

– Du kommer inte att tro mig, men jag väntar faktiskt på bussen…

Glöm nu inte att DELA vidare den här fräckisen till dina vänner på Facebook!

Vill du ha ytterligare en fräckis? Kolla då in klippet här nedanför!

Glöm nu inte att DELA vidare skrattet till dina vänner!