Fräckis: Närsynte Pekka ser granndotter sola naken på gården

Fräckis: Närsynte Pekka ser granndotter sola naken på gården

Jag minns många skrönor från ungdomen. Bland annat hade jag en granne vid namn Rolf som alltid berättade fräckisar för oss barn – och det var alltid roligt att lyssna på hans historier från förr i tiden.

Han var dessutom en mästare på skvaller – och hade något lurigt att avslöja om varenda en som bodde vid vår gård. Ingen gick säker! Troligen var det mycket som inte var sant, men det gjorde inte så mycket.

Jag tycker i och för sig inte om riktiga skvallerbyttor. Folk måste få ha sitt privatliv – men Rolf var ganska oförarglig och ville väl för det mesta. Jag kan sakna den gamle gubben emellanåt!

På tal om sådant här, så fick jag häromdagen höra en berättelse av det fräckare slaget från min farbror Hans. Den handlade om en incident som hänt i hans bostadsområde för en tid sedan.

Det är nog på sin plats med en liten varning för känsliga läsare!

Huruvida det här är sant eller inte, det har jag inte en aning om. Det är nog mest troligt att den här berättelsen faktiskt är påhittad av någon, men oavsett så skrattade jag högt! Hur farbror Hans kommit över den här historien vet jag inte. Det ville så klart inte gubben avslöja!

Mannen på bilden har givetvis inget med historien att göra.

Så här berättade han i alla fall:

”Det var en man vid namn Pekka som gick runt i sin lägenhet. Han var faktiskt en riktig snuskgubbe som älskade att dra fräckisar så fort man stötte på honom. Plötsligt så tittar han ut genom sitt köksfönster på tredje våningen och ser då hur granndottern, Erikssons tös, är hemma på besök.

Hon ligger faktiskt och solar naken på deras altan nere på innegården (den är dock inbyggd med träväggar så att man inte ser in från markplan).

Pekka, som är närsynt, noterar tjejens (som är runt 20 år) läckra former – och kan senare inte hålla sig för att dra en ”ensamseglare” inne på badrummet.

”Wow, vilken pudding”, tänker snuskgubben.

Senare på eftermiddagen träffar han Lars, som bor precis ovanför Erikssons. Pekka kan då inte hålla sig från att berätta om vad han sett tidigare under dagen.

– Du vet Erikssons granndotter låg ju helt naken på deras altan! Jäklar vilken kropp! Det var ju så att det vattnades rejält i munnen! Jag kunde inte hålla mig från att … ja, du vet! säger Pekka.

Lars tittar förvånat på honom.

– Du som bor precis ovanför borde ju också kunnat ha sett det. Bara att kika rakt ner, fortsätter snuskgubben.

Kvinnan på bilden har inget med historien att göra.

Lars får knappt fram några ord, men så plötsligt frågar han:

– Pekka … hade du dina glasögon på dig?

– Nej, men jag kunde se de läckra formerna bra ändå!

Lars igen:

– Erikssons dotter är i Australien just nu. Men i morse körde jag en omgång med min Barbara (uppblåsbar sexdocka) vid fönstret, men plötsligt drog vinden tag i dockan, så hon flög ut och landade på Erikssons altan. Jag vågade fan inte gå ner och hämta tillbaka den!

Pekka är nu den som ser chockad ut.

– Du menar att…?

– Ja, säger Lars. Din dåre – du drog en ensamseglare, fortsätter han viskandes. Till min sexdocka!”

Pekka ska ha blivit så förfärad att han såg till att bli vräkt. Eller han flyttade i alla fall därifrån redan veckan därpå! Just den detaljen visste inte farbror Hans!

Jag vet som sagt inte om det här hänt på riktigt eller inte, men jag fick mig i alla fall ett riktigt gott skratt! Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också fick dig ett leende på läpparna!