91-åring trakasseras av 3 MC-knuttar, då reser han sig upp och tar ultimata revanschen

Man ska aldrig jävlas med gamla gubbor och gummor. De sitter ofta inne på en helt annan vishet än en annan – och de ska givetvis respekteras efter att ha tjänat samhället under en lång, lång tid.

Speciellt de med lite extra drag i är dessutom oftast riktigt härliga och kan dela med sig av sköna berättelser från förr. Därför tycker jag att den här roliga, fiktiva historien är en riktig höjdare – helt klart en av mina favoriter.

Jag hoppas att även du ska gilla den – och i så fall får du mer än gärna DELA vidare till dina vänner!

En 91-årig man vid namn Pekka satt och lugnt och stilla och åt på en vägkrog, dit han tagit sig med sin stora traktor, när 3 ruggiga motorcykelknuttar kom in.

Gubben hade beställt en macka, en kaffe och en äppelpaj.

Den första knutten gick rakt fram till den gamle mannen, tog upp hans macka och körde in hela i munnen, skrattade åt Pekka och gick vidare.

Den andre motorcykelknutten gick fram till gubben, tog hans kopp med kaffe och svepte den och hällde sedan slatten över huvudet på Pekka.

Ingen av personerna på bilden har med något med den här fiktiva historien att göra. Källa: Flickr.

Den tredje knutten grymtade något hotfullt på vägen fram till den gamle mannen, väl där tog han mannen tallrik med äppelpaj och slevade i sig hela innehållet. Han borstade av smulorna ner i Pekkas knä – och gick sedan och satte sig med sina två MC-vänner.

Utan att säga ett endaste ord reste sig sedan den gamle mannen, sträckte sig efter sin plånbok, betalade för sig – och lämnade sedan lokalen.

”Ha! Han var inte mycket till man”, sa en av knuttarna hånfullt till en servitris.

Hon log och svarade:

”Han är tydligen inte mycket till traktorförare heller. Han backade just över 3 stycken motorcyklar på vägen härifrån…”

Man ska aldrig jävlas med krutgubbar och krutgummor! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!