Gynekologen tvingas sluta sitt jobb, chockar nya arbetsgivaren med konstiga knepet

Att byta karriär sent i livet är sannerligen ingen dans på rosor. Min pappa hade varit fabriksarbete hela livet när bruket la ner. Det var inte mycket annat att göra än att skola om sig.

Det gick bra för farsan till slut – och samma sak verkar gälla gynekologen Åke, som den här roliga historien handlar om! Det är givetvis en fiktiv berättelse, men jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet.

Jag kände därför att jag måste få dela den med er. Delad glädje är ju dubbel glädje! Tänk dessutom på att ett gott skratt förlänger livet, så att ha roligt och skoja – det kan man inte få för mycket av!

Gynekologen Åke hade tröttnat på att rota i underliv hela dagarna och hade börjat slarva lite. Till slut blev han därför tvungen att sluta, så han gick till den lokala Arbetsförmedlingen.

– Det enda det är brist på just nu är målare, blev svaret.

Åke sa att han var beredd att testa vad som helst, så förmedlaren ordnade en intervju.

Efter bara en vecka ringde målerifirman Anderssons tillbaka till Arbetsförmedlingen och frågade om de hade några fler gynekologer som ville bli målare.

– Jaså? Gick det så bra? sa förmedlaren förvånat.

– Det bästa jag har sett! Han var ute hos någon som inte var hemma – och tror du inte att den jäveln lyckades måla hela lägenheten genom brevinkastet!

Visa nu att du har humor! DELA gärna om du skrattade!