Historia (fiktiv): Passagerare skäller ut damen i inteckningen – då kontrar hon med 5 ord som tar ner honom på jorden

Kunden har alltid rätt” är ett klassiskt mantra som säkert kan fylla sin funktion ibland – men som vissa människor tyvärr har en förmåga att missbruka å det grövsta.

Alla som har jobbat inom servicebranschen vet nog vad jag menar. Det är de där personerna som tror sig vara bättre än andra, eller till och med viktigare – och som därför kräver både det ena och det andra och går till rena personangreppen för att få sin vilja igenom.

Den här historien (som troligen är fiktiv) om en kvinna som arbetar för ett flygbolag och står i incheckningsdisken, den visar dock hur man kan kan handskas med den typen av människor på bästa sätt. Hennes kontring mot en arg resenär satte honom verkligen på plats – och det klockrena svaret fick mig att skratta rakt ut!

Läs fräckisen här nedan och tveka inte att dela vidare om du också tyckte att hennes kontring var helt briljant!

Ett fullbokat flyg ställs in i sista sekund på den fullproppade flygplatsen.

Kräver biljett i första klass

En ensam värdinna för flygbolaget tar själv hand om en lång kö av resenärer som väntar på att få boka om sina flyg. Plötsligt trycker sig en arg passagerare in genom folkmassan och fram till servicedisken. Han drämmer ner sin biljett på disken och säger:

”Jag MÅSTE komma med nästa flyg och det SKA vara FÖRSTA KLASS.”

”Jag är ledsen, jag hjälper dig mer än gärna – men jag måste ta hand om de andra här först. Sen kan vi hitta en lösning tillsammans”, svarar flygvärdinnan vänligt.

Den arge passageraren verkar inte så övertygad. Han frågar högljutt, så att alla resenärer bakom honom kan höra: ”HAR DU EN ANING OM VEM JAG ÄR?”

Utan att tveka drar värdinnan nätt på smilbanden och greppar tag i utropsmikrofonen:

”Kan jag vänligen be om er uppmärksamhet”, började hon medan hennes röst ekar ut genom hela terminalen. ”Vi har en resenär här vid gate 12 som INTE VET VEM HAN ÄR. Om någon kan hjälpa oss ta reda på hans rätta identitet, vänligen kom till gate 12.”

Samtidigt som människorna bakom honom i kön börjar skratta hysteriskt blänger tölpen vansinnigt på henne och svär ”Dra åt helvete!”

Utan att blinka ler hon och svarar, ”Jag är ledsen, men det får också vänta.”

Glöm nu inte att dela vidare om du också drog på smilbanden när du läste kvinnans blixtsnabba replik!