Historia: Otrogen make kastar ut frun från lyxvillan – men hämnden är genial

Otrohet är aldrig någonsin okej. Det förstör relationer och skapar sorg – men när det väl händer så gäller det att hantera det på bästa sätt. Em klipsk revansch kan vara en bra väg för den drabbade personen att lägga det hela bakom sig.

Genom åren har man hört och läst om massvis av revanscher efter att någon idiot varit otrogen i en relation. Den som får stå där och känna sig förrådd blir givetvis ledsen, men i många fall har personen varit imponerande handlingskraftig och fått den otrogna partners att ångra sig.

Den bästa hämnden som jag hört talas om av det här slaget – och som blivit extremt omskriven på nätet – var efter att Anna upptäckt att hennes man John var otrogen. Flera av er har kanske redan läst, eller hört talas om, den här berättelsen. Det är alltså en riktig klassiker – men jag tycker att den är bra nog för att ta en vända till.

Det råder delade meningar huruvida historien är sann eller inte, men oavsett så bär den på en tänkvärd poäng. Jag kan inte låta bli att dra på smilbanden – och det här är imponerande kreativitet!

Free Stock Photos

John var en mycket framgångsrik affärsman. Han hade under en längre tid haft en kärleksrelation med sin sekreterare och de två blev med tiden djupt förälskade i varandra.

Fick en bråkdel av husets värde

De bestämde sig slutligen för att bli ett par på riktigt och en dag när John kom hem till Anna sa han som det var – och att hon hade 3 dagar på sig att packa sina saker för att sedan omgående lämna huset.

Anna hävdade att de borde dela lika på allt, men John – som var väldigt förmögen – hade toppadvokater i ryggen som såg till att det enda Anna fick med sig var en blott femtedel av husets marknadsvärde. Inte en enda krona mer!

Den första kvällen packade den förrådda frun alla sina saker, den andra kvällen såg hon till att få ut allt i flyttbilen – och tredje kvällen tog hon en sista stund i parets fina vardagsrum. Hon åt räkor med dyr kaviar och drack en exklusiv flaska vin.

Kände en jobbig doft

Efteråt ville hon jävlas lite med sin förre man.

Shutterstock

Han hade ju faktiskt varit otrogen för henne, så alla stinkande rester från räkmiddagen tryckte hon in i gardinstängerna.

Dagen efter flyttade hon ut. John och hans nya flickvän flyttade in.

Ett par dagar senare började de känna en minst sagt obekväm doft i huset – som fanns i alla rum. De testade direkt att storstäda och att vädra, men det hjälpte inte det minsta. Efter att det blev ännu värre i takt med att dagarna gick så lade de nytt golv, målade om alla väggar och satte in ett sprillans nytt luftkonditioneringssystem. Inget hjälpte!

Parets vänner slutade snart att hälsa på och saneringsfirman de använt vägrade komma dit igen. Det stank för mycket, helt enkelt. Till slut kunde de inte stå ut längre. Man lade ut det fina huset för försäljning, men alla som kom och tittade på objektet hann knappt komma innanför dörren innan de vände i hallen. Huset verkade så gott som omöjligt att få sålt!

Köpte huset för en tiondel av värdet

Två veckor efter att Anna lämnat huset ringde hon sin ex-man för att se hur livet stod till. Han berättade om den jobbiga situationen och att huset inte ens gick att sälja till halva priset av vad de egentligen borde få.

Anna sa då att hon verkligen saknade huset och erbjöd sig köpa tillbaka det för en tiondel av vad huset var värt – och därmed hälften av det hon köpts ut för. John var nu så desperat att han gick med på affären som de också skrev på samma dag.

På eftermiddagen såg därför John och hans nya fru hur flyttgubbarna bar ut allt ur huset och körde in det i flyttbilarna som skulle ta allt mot deras nya bostad några kvarter bort.

De begav sig sedan till sitt nya drömhus för att se när allt kom på plats. In bars soffor, TV-apparater, vitvaror, bord, sängar, tavlor – och deras gardinstänger…

Om Annas revansch gav dig ett leende, tryck då på dela-knappen, så visar du också att otrohet aldrig någonsin är okej!