Jack vaknar bakfull med en stor blåtira, hittar mystiskt lapp från frun

Jack vaknar bakfull med en stor blåtira, hittar mystisk lapp från frun och börjar gråta

Vi har nog alla råkat komma hem lite väl sent efter en kväll med vännerna på krogen. Oftast får man ju sova på soffan några dagar innan ens partner kommer över den första ilskan.

Mannen i den här historien råkade ut för något ganska annorlunda. Jag ska inte avslöja slutet men jag var inte beredd på den vändningen.

Om du som jag gillar en bra historia så dela gärna den här vidare till din vänner.

Jack vakande upp med en präktig bakfylla efter att ha varit på firmans julfest kvällen innan. Jack var i vanliga fall ingen stor drinkare men groggarna på festen hade knappt smakat sprit och varit väldigt förrädiska.

När han tänkte efter kunde Jack inte ens minnas hur han kom hem. En våg av ångest sköljde över honom, vad hade han gjort igår kväll egentligen?

Han öppnade sina ögon, det första han såg var två treo som låg bredvid ett stort glas vatten på sängbordet och vid sidan av glaset stod en röd ros i en vas. Jack satte sig upp och såg att hans kläder låg tvättade och vikta på stolen. Han tittade sig omkring i rummet och såg allt var i perfekt ordning, fläckfritt.

Något förvirrad och med en känsla av overklighet tog han sina två treo och gick till toaletten. Väl där ryggade han tillbaka av sin egen spegelbild. Hans högra öga var täckt av en stor blåtira. När han stod där och inspekterade sitt öga såg han att det satt fast en lapp i ena hörnet av spegeln.

”Älskling, frukosten finns i ugnen. Jag har åkt till affären för att köpa ingredienser till din favoriträtt ikväll. Jag älskar dig sötnos. /Jillian.”

Lappen avslutades med ett pussmärke från hans fru i rött läppstift.

Omtumlad gick Jack ner i köket och mycket riktigt, där fanns en varm frukost väntandes och kaffe i bryggaren. Vid bordet satt hans son och bläddrade i tidning.

”Gustav, kan du säga mig vad som hände igår?”

”Du kom hem full som ett ägg i går runt klockan 03.00, ramlade över vardagsrumsbordet och hade sönder det. Sedan spydde i hallen och sprang in i dörren så att du fick en blåtira.” svarade pojken.

”Men varför är allt i så bra ordning,” frågade Jack förvirrat. ”Varför fick jagen ros och en underbar frukost som väntar på mig?”

”Tjaa,” svarade sonen. ”Mamma drog in dig i badrummet för att tvätta av dig, och när hon försökte ta av dig byxorna så skrek du för allt du var värd, ”SLÄPP MIG, JAG ÄR EN GIFT MAN!”.

Jack läste lappen från hans fru igen och fällde lättat en tår.

Trasigt vardagsrumsbord, 2500 kr, en varm frukost,120 kr, två treo, 5 kr. Att säga rätt sak vid rätt tillfälle, ovärderligt!

Dela om den här historien fick dig att le!