Kerstin kallar maken för ”lilla älskling” hela kvällen – vännen får en chock tills hon inser varför

Kerstin kallar maken för ”lilla älskling” hela kvällen – vännen får en chock tills hon inser varför

När man levt tillsammans under en lång tid i en relation som blir det lätt så att man hamnar i rutiner och en lite tristare vardag, när allt det där lite extra som fanns då man var nykära lätt försvinner.

För att hålla glöden vid liv kan det vara bra att försöka få in lite oväntad romantik eller spänning. Det kan göra att man får en nytändning i förhållandet – och sådant behövs då och då.

Jag och min fru har varit ihop i över 25 år. Även om vi fortfarande är kära och trivs jättebra tillsammans så kan jag verkligen slås av tanken hur rutinmässigt och inrutat ens liv lätt blir emellanåt.

Att ta in på hotell en natt eller liknande kan verkligen få igång gnistan igen, så att lyxa till det med jämna mellanrum rekommenderar jag till alla.

Den här roliga historien handlar lite om det här, att en lång tids förhållande kan sätta sina tydliga spår. Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet – och även om den här fräckisen kanske är något överdriven så kan i alla fall jag känna igen mig i poängen!

Kerstin imponeras

Ingrid är bjuden på söndagsmiddag hemma hos en gammal väninna vid namn Kerstin. Hon lägger märke till att varje gång vännen tilltalar sin make så avslutar hon meningen med ”lilla älskling”, ”gulleplutt” eller ”min sockertopp”.

Ingrid imponeras oerhört av det här eftersom paret har varit gifta i över 40 år. När maken är ute i köket viskar hon därför, med förvånad ton, till Kerstin:

– Jag tycker att det är helt fantastiskt att du efter alla dessa år fortfarande kallar din make för ”älskling” och ”gulleplutt” hela tiden…

– Ja, visst är det, svarar Kerstin. Synd bara att jag glömde bort vad gubben heter för 10 år sedan…

Helt klockrent! Snåla inte nu, DELA om du håller med, så kan du passa på att bjuda några vänner på ett extra skratt i dag! Sådant skadar ju aldrig!