Lars får nobben av girig lycksökerska – sylvassa hämnden får henne att börja gråta

Lars får nobben av girig lycksökerska – sylvassa hämnden får henne att börja gråta

När man är på jakt efter en framtida partner har man ofta en drömbild av dess yrke, livssituation eller utseende – för att nämna några exempel.

Så tror jag faktiskt de flesta tänker, även om man kanske inte vill erkänna det.

Givetvis handlar inte allt om yttre omständigheter, men för många är de ju oerhört relevanta. Speciellt för donnan i den här fiktiva, roliga historien!

Hon håller nog inte med om att insidan är det absolut viktigaste!

Den oerhört framgångsrika kirurgen Lars kommer in på sin stamkrog och blir omgående hänvisad till sitt vanliga fönsterbord. Han ser då en otroligt vacker, sexig kvinna två bord bort, som också sitter alldeles ensam.

Kvinnan på bilden har inget med historien att göra.

Lars ber lite försiktigt servitören att skicka över husets dyraste champagne till donnan. Kyparen hämtar flaskan och går över till kvinnans bord.

Vill inte ha gåvan

Men i stället för att be kyparen öppna flaskan låter kvinnan den vara oöppnad och ger honom en lapp. Den överlämnas direkt till Lars och lyder:

Om jag ska acceptera champagnen från dig så förväntar jag mig att du har en Porsche i garaget, 20 miljoner på banken och minst 25 cm mellan benen!

Sven skickar då, via kyparen, tillbaka en lapp med följande text:

Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 90 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa kuken 10 cm. Så skicka nu tillbaka flaskan omedelbart!

Där gick lycksökerskan miste om något, men snacka om klockren kontring! Tryck nu på DELA om du också fick dig ett gott skratt!