Lars får reda på att frun är otrogen – kontrar med klockren revansch som får henne att se rött

Lars får reda på att frun är otrogen – kontrar med klockren revansch som får henne att se rött

Otrohet är aldrig någonsin okej, men det är samtidigt ett sådant ämne som det emellanåt kan vara lite småroligt att skämta om. Så är det ju om det mesta som är trist i verkliga livet – och därmed lite förbjudet.

Den här roliga historien handlar om just det. Det är en riktig klassiker som jag stött på någon gång tidigare, men för min del spelar det ingen roll – den håller än i dag och är lika vass varje gång jag hör eller läser den.

Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet. Personer som är otrogna och sviker sina partners förtjänar ofta någon form av revansch. Givetvis finns det gränser – men mannen i den här fräckisen tycker jag håller sig på helt rätt sida!

Det var då en svensk soldat som låg stationerad i Afghanistan. En dag fick han ett brev från sin fru hemma i Stockholm.

I det stod:

”Kära Lars!

Jag är jätteledsen att meddela detta, men jag vill inte fortsätta vårt förhållande. Avståndet mellan oss är alldeles för stort. Dessutom måste jag tyvärr erkänna att jag har varit otrogen mot dig tre gånger sedan du reste, så det är lika bra att det här tar slut. Förlåt!

PS. Kan du vara snäll och skicka tillbaka fotot som jag gav dig?!

// Anna”

Paret på bilden har inget med den här historien att göra.

Först var soldaten rejält nedslagen. De hade ju så många fina minnen tillsammans. Men efter en tid bestämde sig Lars för att ge igen. ”En liten hämnd kan hon faktiskt förtjäna”, tänkte han.

Så soldaten gick runt bland sina kamrater och bad om en bilder på deras flickvänner. Tills lut fick han ihop hela 53 bilder.

Han la ner alla fotona i ett kuvert tillsammans med bilden på Anna och postade det tillsammans med ett meddelande.

”Kära Anna!

Jag är jätteledsen, men jag har glömt av vem du är!

Var snäll och plocka ut din bild och skicka sedan tillbaka resten!

// Lars”

Snåla inte nu, tryck på DELA om du drog lite på smilbanden av soldatens klockrena hämnd!