Lars vägrar hjälpa frun med sysslorna i huset, oväntade revanschen får honom att börja gråta

Lars vägrar hjälpa frun med sysslorna i huset, oväntade revanschen får honom att börja gråta

I en relation så gäller det att hjälpas åt där hemma. Det håller inte om bara en person ska stå för dammsugning, handlande och andra hushållssysslor – utan det är som med så mycket annat i livet verkligen en fråga om givande och tagande.

Det är den här fräckisen ett klockrent exempel på! Det är inte första gången jag kommer över den här roliga historien, men den är lika bra varje gång! Jag fick mig ett riktigt gott skratt på slutet – och hoppas att även du ska uppskatta den!

Den late medelålders mannen Lats sitter hemma i tresitssoffan och glor på fotboll när hans fru lite försynt kommer in och frågar:

– Älskling … kan du fixa den trasiga lampan i hallen?

Maken tittar lite snett på henne och säger:

– Vad fan! Ser jag ut som en elektriker eller?

– Men kan du fixa kylskåpsdörren då? Det går nog snabbt, ber frun.

– Så jag ser ut som en kylmontör?

– Nej, men du kan väl åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren?

– Jag är ingen snickare heller, kärring – och fixar inga trappsteg. Ser det ut som om det står Byggmax i pannan på mig? Nej! Jag har fått nog av ditt tjat, jag går ner till gubbarna på puben.

Pixabay

Lars går till den lokala baren och dricker i några timmar, men börjar sakta men säkert få dåligt samvete och bestämmer sig då för att gå hem och laga de trasiga sakerna. Det var ju trots inte alltför mycket begärt av hans snälla fru.

När Lars kom hem märker han dock, till sin förvåning, att trappsteget är lagat, att lampan i hallen fungerar och att kylskåpsdörren är hel.

– Älskling! Hur har det gått till? undrar han.

– Efter att du hade gått satte jag mig på trappan och grät en stund. Då passerade en ung man och frågade vad som var fel. Jag sa som det var och han erbjöd sig direkt att fixa alla sakerna om jag antingen hade vilt sex med honom eller bakade en god sockerkaka.

– Jaha, svarar Lars chockat. Så vad valde du då?!

Frun tittar avmätt på honom:

– Men du… Ser jag ut som en konditor eller?!

Tryck nu gärna på DELA-knappen om du gillade den här fräckisen för att sprida skrattet vidare till dina vänner!