Lille Lasse friar till sin fröken, när hon tackar nej viskar han 3 ord som får henne att svimma

Barn har många gånger bättre koll på saker och ting än vad vuxna vill tro. De lär sig mycket av varandra och med internets enorma framväxt har deras möjligheter att göra små egna efterforskningar dessutom ökat markant.

Den här fräckisen tycker jag var riktigt rolig och jag hoppas ni också tycker det! Vissa kanske skulle kalla den för fräck, men jag tycker snarare att den är lite fyndig.

Den här roliga historien trillade jag över på nätet tidigare i dag. Visserligen är det högst tveksamt om den hänt i verkliga livet, men jag tycker inte det spelar så stor roll. Oavsett så fick den mig på väldigt bra humör!

Jag kände att jag bara måste dela den med er. Ett gott skratt förlänger ju dessutom livet, som man säger – och det passar ju faktiskt ganska bra i det här sammanhanget.

Glöm heller inte att delad glädje är dubbel glädje, så tryck gärna på dela-knappen längst ner på sidan när du läst klart – och fått dig ett gott skratt – så sprids garvet vidare till dina kära vänner!

Här är historien om Lille Lasse:

Lille Lasse gick i lågstadiet och var kär i fröken. En dag gick han fram till sin lärarinna Eva.

– Jag älskar dig och vill gifta mig med dig.

Eva blev full i skratt men lyckades hålla sig och sa så allvarligt hon kunde:

– Det går tyvärr inte.

– Vill du inte gifta dig? sa Lasse.

– Jag vill nog gifta mig en dag, men jag vill inte ha ett litet barn, svarade Eva.

– Det är lugnt, svarar Lasse och ler. Jag använder kådis…

När fröken hörde svaret svimmade hon nästan…

Barn är ju fantastiska! Och jag som var lite småkär i min fröken i lågstadiet kan nog relatera lite extra till den här historien. Om den också fick dig att le så glöm inte bort dela vidare till dina vänner!