Maken är otrogen med 19-årig glädjeflicka – 2 veckor senare får han ett mystiskt brev

Ett löfte är alltid ett löfte – och om du beslutar dig för att bryta ett sådant så måste du vara beredd på att hantera konsekvenserna.

Den gifta mannen i den här fiktiva, roliga historien beslutade sig för att vara otrogen mot sin fru med en ung glädjeflicka – men fick sedan dåligt samvete och försökte rätta till det hela.

Det skulle dock visa sig gå så där – och 19-åringens kontring är det bästa jag läst på länge!

Det var den gifta affärsmannen Lars som satt i en hotellbar en sen eftermiddag och tog en drink. Omgående noterade han att det satt en vansinnigt vacker, ung kvinna lite längre bort.

Efter ytterligare något glas så kunde Lars inte stå emot längre. Han tog av sig vigselringen, gick bort till tjejen och satte på charmoffensiven.

Några drinkar senare så hade Lars hunnit bli riktigt sugen på den 19-åriga kvinnan. Han sa:

– Jag älskar att prata med dig. Vi ska inte göra som så att vi åker hem till dig?

Hon svarade:

– Nu är det som så att jag är lyxprostituerad. Jag har jättegärna lite skoj med dig i natt, men det kostar dig 5 000 kronor.

Lars accepterade erbjudandet, de stack till en lägenhet i närheten och där hade de rajtantajtan i flera timmar och spenderade natten tillsammans. Men när Lars skulle lämna på morgonen märkte han att han hade glömt sin plånbok kvar i baren.

– Men det är inga problem, sa han. Jag ser till att min sekreterare postar en check till dig. Det kommer att stå ”Hyra för lägenhet” på den.

På vägen till jobbet får Lars lite ångest över vad han gjort. Han trodde inte att han var en sådan person som var otrogen. För att mildra det dåliga samvetet något beslutade han sig för att bara skicka glädjeflickan 2 500 kronor, alltså hälften av vad de kommit överens om.

”Då känns det lite ogjort på något sätt”, tänkte han för sig själv.

Tillsammans med checken skickade han med en lapp. På den stod:

”Kära fröken,

Bifogat finner du checken på 2 500 kronor för hyra av lägenheten. Notera att jag inte skickar hela beloppet vi kom överens om. Detta på grund av att när jag bestämde mig för att hyra lägenheten så trodde jag att…

– Den inte hade varit bebodd

– Den skulle kunna bidra med gott om värme

– Den var liten nog för att det skulle kännas mysigt och hemtrevligt

Tyvärr, så blev jag varse att den nyligen varit bebodd, att det inte fanns någon värme – och att den var alldeles för stor.”

Skickade svar direkt

När glädjeflickan senare fick kuvertet och läste brevet så fick hon sig en chock, men skickade efter 2 veckor tillbaka allt med följande meddelande:

”Hej!

Att du har mage att göra så här! För det första så förstår jag inte hur du kan förvänta dig att en sådan vacker lägenhet aldrig varit bebodd. Vad gäller värmen, så finns det gott om den varan – bara man vet hur man sätter på den.

Vad gäller lägenhetens storlek så är den medel, men om du inte har möbler nog för att fylla upp den så kan du ju knappast skylla på hyresvärden!

Vänligen skicka den korrekta hyran. Annars blir vi tvungna att kontakta din nuvarande hyresvärd!”

Snåla inte nu, DELA gärna om du fick dig ett leende av kvinnans klockrena svar!