Maken hånar fruns bröst inför hela släkten – men briljanta hämnden är guld

Jag tror att de flesta av oss har vuxit upp med minst en person i släkten som alltid varit en jäkel på att dra riktiga rövarhistorier och som varit fenomenal på att förmedla härliga berättelser.

Själv minns jag speciellt min morbror som var expert på att underhålla oss barn med fräckisar – inte alltid helt rumsrena. Mamma brukade sucka högt när Hasse drog sina skämt, men vi barn skrattade ofta så att vi grät. Vår morbror blev helt klart en favorit!

Den här roliga historien kommer i och för sig inte från honom, men hade han hört den så skulle han garanterat berätta den för oss.

Hur som helst – den börjar helt enkelt med att en make förklarar för sin son hur många olika typer av kvinnobröst det finns när släkten sitter vid middagsbordet.

Många blir förstås lite upprörda av mannens respektlöshet – och frun i huset känner sig förolämpad, vilket ju är helt förståeligt.

Men den här kvinnan tänker inte låta sig trampas på, så hon bjuder på en kontring – och den är verkligen guld!

Det hela börjar med att en liten släkt sitter och äter middag vid matsalsbordet hemma hos Anderssons. Plötsligt frågar sonen i värdfamiljen sin pappa, som är runt 50 år:

”Du pappa, hur många olika typer av bröst finns det egentligen i världen?”

Pappan, som blev överraskad av frågan, tittade på mamman i familjen och svarade:

”Ja du, min son… Det finns egentligen 3 typer av bröst. När en kvinna är i 20-årsåldern är hennes bröst som meloner – runda och fasta. När hon blir äldre, mellan 30 och 40 år, så ser de mer ut som päron – fortfarande fina, men lite hängiga. Efter 50 år är de dock som lökar…”

”Som lökar?”, frågar sonen förvånat.

”Ja, så fort du ser dem så börjar du nästan gråta”, svarade pappan med ett flin.

Det här gjorde givetvis mannens fru och dotter rosenrasande, så flickan tittade på sin mamma och frågade:

”Men mamma, hur många olika typer av snoppar finns det i världen då?”

Flickr

Mamman, även hon överraskad av frågan, log och svarade:

”Ja du, kära vän… Man kan säga att en man går igenom 3 faser i livet. När han är i 20-årsåldern är penisen som ett ekträd – mäktig, robust och hård. När han är mellan 30 och 40 år så är den som en björk – böjlig, men pålitlig. Men när han passerat 50 år så är den mer som en julgran…”

”Som en julgran?”, frågar dottern förvånat.

”Ja, som en julgran. Död från roten och uppåt – och kulorna fungerar bara som dekoration.”

Behöver jag tillägga att det blev ganska tyst från maken vid matbordet…?

Dela nu gärna denna klockrena historien vidare om du vill bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!