Maken kräver att frun ska göra en fettsugning – hennes kontring är helt underbar!

Människor som bor i glashus borde inte kasta sten. Om man kritiserar andra för sådant som egentligen skulle kunna riktat mot en själv så lär det till slut komma tillbaka och bita en i arslet.

Mannen i den här fiktiva, roliga historien blev varse det här – på ett lite jobbigt sätt. Jag hittade fräckisen på nätet tidigare i dag och kände att jag måste få dela den med er.

Jag hoppas att även du ska få dig ett skratt! Om så blir fallet får du jättegärna trycka på dela-knappen längst ner och sprida historien vidare till dina vänner!

En morgon när Lars stod hemma i köket och lagade frukost gick han fram till sin fru, nöp till henne i baken och sa:

– Vet du! Om du tajtade till den här lite så skulle vi kunna göra oss av med alla dina stora, gamla trosor och fula skärp! En fettsugning vore kanske inte så fel?

Även om det här inte alls var okej, så höll frun ilskan tillbaka. Hon hade lång stubin och blev sällan arg – men nu började hon faktiskt koka lätt på insidan. I stället för att hugga tillbaka tog hon ett djupt andetag och fortsatte med det hon gjorde.

Nästa morgon vaknade paret ungefär samtidigt. Det första Lars gjorde var att rulla över mot frun, nöp till henne i ena bröstet och sa:

– Om du tajtade till de här lite så skulle vi kunna göra oss av med alla dina gamla, slitna BH:ar.

Nu hade frun dock fått nog. Hon vände sig om, tog tag om makens mandom och sa:

– Om du tajtade till den här lite så skulle vi kunna göra oss av med brevbäraren, trädgårdsmästaren, poolskötaren och din bror!

Tryck nu på DELA om du skrattade!