Maken väcks av ett panikartat skrik – vänder sig om och inser det fasansfulla

Något av det bästa som finns är roliga historier – i alla fall om man frågar mig. När man är på lite dåligt humör fungerar det så gott som alltid att ta fram en vass fräckis, så blir man snart glad igen.

Så var det när jag hittade den här lilla fiktiva berättelsen på nätet tidigare i dag! Jag fick mig ett riktigt gott skratt – och delade den med mina kollegor som också garvade gott bakom sina datorer.

Jag kände att jag även vill dela den här fräckisen med er. Delad glädje är ju dubbel glädje och ett gott skratt förlänger livet! Det kan låta som klyschor, men jag tycker verkligen att det känns som att de stämmer!

Det börjar bli gryning utomhus när paret Andersson ligger och sover på övervåningen i sin villa. Plötsligt, från ingenstans, vaknar frun till av ett hemskt skrik.

Paret på bilden har inget med den här fiktiva historien att göra. Bild: Shutterstock.

Samtidigt vaknar då hennes make av ett liknande, smärtsamt skrik.

– Åh älskling, säger maken och vänder sig om mot frun. Jag hade en sådan fruktansvärd mardröm! Jag drömde om att jag höll på att falla ner från en skyhög avsats, men i sista sekund fick jag tag i en liten grästuva som jag kunde hålla mig fast vid.

Herr Andersson fortsätter:

– Käre Gud. Skönt ändå att det gick bra, pustar han och noterar samtidigt till sin förvåning att han har ena handen innanför fruns täcke.

Hon svarar då, mäkta irriterat:

– Ja, nu när du räddat livet på dig själv kan du ju ta och släppa tag om grästuvan också, för det börjar faktiskt göra jäkligt ont!

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen om du fick dig ett skratt!